Horoscop: 10 martie 2016

Joi, 10 Martie 2016, ora 07:19
4340 citiri
Horoscop: 10 martie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Nu iti este usor sa te organizezi astazi. Nici macar in email nu poti sa faci ordine fara sa te intrerupa cineva. Se anunta o zi destul de aglomerata, dar incearca seara sa ajungi la intalnirea programata de partenerul de viata.

Berbec

Ai inteles pana la aceasta varsta ca nu poti obtine nimic gratis, ci trebuie sa muncesti pentru orice. Exact acest lucru te asteapta astazi. Depui mult efort pentru un proiect de suflet, dar rezultatul o sa iti ofere multa satisfactie.

Taur

Iti pastrezi parerea despre o persoana din anturajul tau, care in ultima vreme a gresit fata de tine. Din cauza aceasta, intri in conflict cu partenerul de viata, care crede in nevinovatia omului respectiv.

Gemeni

Esti cu un pas inaintea unor oameni care vizeaza aceeasi functie ca tine. Ai un as in maneca si te folosesti de acesta pentru a te asigura ca locul respectiv va fi al tau.

Rac

Repeti cat este ziua de lunga ceva ce trebuie sa inteleaga un coleg din echipa ta. Nu obosesti sa faci asta, pentru ca doar in acest fel poti duce la bun sfarsit un proiect.

Leu

Intervii intr-o disputa in care sunt implicati doi prieteni. Acestia nu suporta nici sa stea in aceeasi incapare, desi totul a pornit de la o neintelegere. Pana la urma, o sa reusesti sa ii impaci, dar cu mult efort si negocieri.

Fecioara

Comentariul unui cunoscut ti-a adus un prejudiciu de imagine si vrei sa iti faci dreptate, chiar daca trebuie sa fii mai dur decat pana acum. Cineva va fi impresionat de atitudinea ta.

Balanta

Ai observat o mica nedreptate si la inceput taci, dar apoi realizezi ca acest lucru se poate transforma in ceva serios si pui piciorul in prag. O persoana implicata direct o sa iti multumeasca.

Scorpion

Vrei sa scoti ceva important din nimic si culmea e ca o sa reusesti. Apoi urmeaza cateva zile in care o sa fii sunat de toti cunoscutii pentru a fi felicitat.

Sagetator

Cineva iti datoreaza bani si de cateva saptamani incerci sa iei legatura cu persoana respectiva, care a disparut fara urma. Astazi reusesti, in sfarsit, sa recuperezi suma datorata de amic.

Capricorn

Visezi la un job care sa iti permita sa faci ceea ce iti place, dar sa fie si bine platit. Nici de cel actual nu te poti plange, dar consideri ca mereu poti sa gasesti ceva mai bun si tragi cateva sfori.

Varsator

Nu refuza nicio invitatie astazi, pentru ca poti rata vesti senzationale despre cineva din grupul de prieteni si apoi te vei plange ca esti ignorat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop martie, #horoscop martie 2016, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic