Horoscop: 10 martie 2017

Vineri, 10 Martie 2017, ora 07:41
8512 citiri
Horoscop: 10 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Daca nu ai cunoscut familia partenerului, acum se va intampla sau o sa primesti in vizita rudele acestuia. Trebuie sa faci o impresie buna in ambele variante si vei fi putin cam agitat.

Berbec

Simti un sprijin real din partea cuiva. Aveai nevoie de ceva de acest gen, pentru ca de vorbe te-ai saturat. O sa petreci cateva ore cu un om care te va influenta mult in viitorul profesional.

Taur

Te-ai lasat atras cam mult in lumea virtuala si trebuie sa revii in cea reala. Prietenii iti reproseaza ca petreci prea mult timp pe Internet.

Gemeni

Nu te simti in apele tale si renunti sa te intalnesti cu cineva pentru a discuta despre munca. Preferi sa amani reuniunea pentru o zi in care vei putea lucra si gandi la capacitate maxima.

Rac

Impresionezi prin ceva artistic. Realizezi ceva unic si oamenii te vor aprecia foarte mult. Primesti chiar oferte pentru a dezvolta aceasta pasiune intr-o afacere.

Leu

Te-ai implicat intr-o chestiune foarte serioasa si importanta si nu trebuie sa faci nici macar un mic pas inapoi. Altfel, nu o sa ai parte de rezultatul dorit. Seara o sa ai parte de mai mult timp liber decat in ultima vreme.

Fecioara

Chiar daca esti sufletul petrecerii atunci cand te intalnesti cu prietenii, acum ai chef sa stai doar tu cu tine insuti si sa iti faci ordine in ganduri. Nu-ti merge prea bine cu dragostea, dar vestile de pe plan financiar iti descretesc fruntea.

Balanta

Daca ai intrat in hora, trebuie sa joci pana la sfarsit. Nu lasa lucrurile neterminate pentru a nu parea neserios, mai ales daca te afli la prima colaborare cu oamenii respectivi.

Scorpion

Petrecand putin timp doar cu tine si gandurile tale descoperi ce vrei sa schimbi in viata ta. A durat mult pana cand te-ai hotarat in ce directie sa te indrepti.

Sagetator

Ai apelat de curand la remediile recomandate de un amic pentru ceva ce te supara in privinta sanatatii. Rezultatele bune te fac sa iei in serios aceasta parte si sa o aprofundezi.

Capricorn

Nu iti place sa fii in centrul atentiei, dar o sa ajungi datorita unui lucru pe care il faci si pe care trebuie sa il explici mai multor colegi. Telefonul iti va suna incontinuu.

Varsator

Din cauza unui incident mai vechi, cineva si-a creat o impresie gresita despre tine si vrei sa il faci sa si-o schimbe. Reusesti cu brio asta si o sa deveniti prieteni buni.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 10 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic