Horoscop: 10 noiembrie 2015

Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 06:54
4209 citiri
Horoscop: 10 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Sunteti intr-o pasa numai buna sa va asumati riscuri azi. Stilul de viata activ si programul incarcat va vor tine in forma. Va vor scoate din situatii complicate, chiar critice, curajul, dar si simtul responsabilitatii.

Sagetator

E o zi perfecta pentru proiectele individuale. Nivelul de energie si increderea in propria persoana va vor ajuta sa aveti succes. Nimic nu va va opri!

Capricorn

Sunteti o adevarata furtuna acasa, unde v-ati apucat sa rasturnati casa la propriu: renovari, mutatul mobilei... Din fericire, aveti parte de ajutorul celor dragi, care pun umarul cu entuziasm. Aveti insa grija sa nu deveniti niste mici dictatori.

Varsator

E o perioada perfecta pentru interactiunile cu prietenii si rudele, pentru intarirea relatiilor de afaceri, in cadrul casniciei sau pur si simplu pentru relatia amoroasa. Totusi, nu e o zi in care sa va relaxati sau sa faceti promisiuni desarte.

Pesti

Azi va vin o gramada de idei care pot duce la venituri mai mari si satisfactii personale sau care tin de familie. Sunteti aventurosi, nimic nu vi se pare prea greu. Iar daca banii nu sunt suficienti, pur si simplu va veti face "luntre si punte" sa castigati mai mult.

Berbec

Ziua vine cu conditii favorabile pentru o comunicare activa si un stil de viata alert. Sunteti optimisti si va simtiti inspirati. Veti deveni sufletul petrecerii in grupul de prieteni. Nu incepeti proiecte profunde, pentru care pur si simplu nu veti avea rabdare.

Taur

Nu va displace deloc sa preluati conducerea, inclusiv acasa, si nu va deranjeaza nici daca sunteti un "lider ascuns". Pur si simplu va doriti sa aveti libertate de actiune si ocazia de a le da celorlalti ordine. Dispuneti de energie la capacitati foarte mari. In plus, nici la capitolul perseverenta nu stati rau.

Gemeni

Vi se potriveste de minune, azi, stilul de viata activ. Incercati sa faceti echipa cu cei din jur, mai ales daca ii cunoasteti bine si e vorba despre persoane placute. E o zi perfecta pentru sport. Dispuneti din plin de spirit competitiv si dorinta de a castiga.

Rac

Viata dvs. calma si confortabila iese azi din ritm. Trebuie sa actionati urgent pe unele planuri. Iesiti din zona de confort si simtiti nevoia de a agita un pic lucrurile pentru a obtine ceea ce va doriti.

Leu

E o zi excelenta pentru voi. Daca nu va puteti pune la pamant rivalul, exista si alte metode a-l invinge, chiar prin onestitate si metode legitime.

Fecioara

Politetea si bunul simt nu sunt armele cu care sa castigi in afaceri si cariera. Aveti nevoie de curaj si chiar o doza de nepasare pentru a reusi in ceea ce v-ati propus.

Balanta

Nu aveti timp de abordari diplomatice. Raspunsurile emotionale ale partenerului sau competitorului sunt cu un pas inainte fata de cele ale dvs. Ajustati-va din mers, schimbati tactica, modificati-va tintele. Veti avea parte de ceva conflicte, insa nu critice.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 10 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic