Horoscop: 10 noiembrie

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 06:32
6626 citiri
Horoscop: 10 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Incepi ziua cu o veste buna venita de la o persoana foarte draga, cel mai probabil o ruda. Seara iesi in oras impreuna cu mai multi prieteni. Primesti o invitatie la nunta.

Sagetator

Privesti lucrurile cu mai mult calm fata de acum cateva zile, cand erai agitat si judecai totul la cald. Te poti concentra mult mai bine pe ceea ce se intampla la birou.

Capricorn

Casa dragostei este puternic influentata de Venus, ceea ce inseamna ca te poti astepta la momente speciale alaturi de cel drag. Nici de ceea ce se intampla la birou nu te poti plange.

Varsator

O sa intri in criza de timp, pentru ca nu ai facut ceva atunci cand trebuia. Acum ai nevoie urgenta de ajutor din partea unui coleg care lucreaza de mai mult timp in domeniu.

Pesti

Iti pierzi insipratia exact cand nu trebuie si nu o sa faci o impresie buna la sedinta. Te blochezi. Din fericire, un coleg observa ce se intampla si te salveaza la timp.

Berbec

Uranus va fi planeta care te va influenta cel mai mult joi. Atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, o sa faci ceva prin care o sa iesi in evidenta.

Taur

Organizeaza-ti timpul in asa fel incat sa poti pune totul in practica, pentru ca agenda este foarte incarcata. Partenerul de viata te va ajuta.

Gemeni

Te poti astepta la cateva surprize demne de tinut minte toata viata. Nu este exlusa o cerere in casatorie. Datorezi totul planetei iubirii, care influenteaza puternic zodia ta.

Rac

Este o zi perfecta pentru decizii legate de afaceri sau slujba. Poti chiar sa faci o investitie financiara, pentru ca nu vei risca sa pierzi banii.

Leu

Te gandesti cu optimism la sedinta ce va avea loc maine sau saptamana urmatoare. Vrei sa evidentiezi ceva si acum este momentul potrivit. In plan personal, se anunta mai multe intalniri romantice.

Fecioara

O sa te inchizi in biroul tau si o sa stai acolo cateva ore, pentru ca ai foarte multa treaba si se apropie vremea rapoartelor. Iti doresti sa faci o impresie buna.

Balanta

Vei intampina dificultati in incheierea unor afaceri foarte importante pentru tine. Ai nevoie de ajutorul unui specialist si, din fericire, in cercul tau de prieteni exista cineva cu pregatirea necesara.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#horoscop 10 noiembrie, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic