Horoscop: 10 noiembrie 2017

Vineri, 10 Noiembrie 2017, ora 07:16
7421 citiri
Horoscop: 10 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Esti foarte practic si pus pe fapte mari. Iei o pauza de la partea emotionala si te ocupi de ceva concret. Este semn de maturizare.

Sagetator

Te intalnesti cu o ruda mai in varsta care are chef de povesti si iti spune istoricul tuturor. Vei descoperi detalii interesante despre familia ta.

Capricorn

Ignori rugamintea celui drag de a-l insoti la un eveniment si va trebui sa te astepti la urmari. Ar trebui sa fii mai deschis catre propunerile sale. La birou, nu se anunta nimic notabil in perioada urmatoare.

Varsator

Renunti cu greu la programul stabilit acum ceva timp, dar nu ai alta posibilitate, pentru ca intervine ceva de ultim moment. O sa fie foarte amuzant ceea ce ti se va intampla si chiar o sa ajungi sa apreciezi ca lucrurile au evoluat in acest fel.

Pesti

Ziua o sa fii plin de inspiratie si o sa creezi ceva minunat. Ba chiar o sa ai niste marturisiri de facut. Pluto te ajuta sa fii cat mai coerent in tot ce pui in aplicare.

Berbec

Esti afectat indirect de o lupta dusa intre doua persoane dragi. Ar trebui sa inveti sa te detasezi de astfel de chestiuni si sa nu te mai lasi atras de problemele altora.

Taur

Ceva iti alimenteaza pasiunea si te face sa visezi cu ochii deschisi. Iti schimbi brusc directia de drum si imbratisezi ceva ce pana acum ti se parea deplasat.

Gemeni

Planuiai sa pleci undeva, dar intervine ceva ce te tine legat de casa. Seara se anunta distractie si voie buna, pentru ca vin mai multi prieteni in vizita.

Rac

Pe plan profesional e timpul pentru mai multa actiune, care atrage dupa ea si bani. Si acasa stai mai multa vreme cu cei dragi si o sa descoperi ceva fantastic legat de o ruda cu care ai reluat de curand legatura.

Leu

Comunicarea poate schimba total ceea ce credeai tu pana acum. Trebuie sa vorbesti despre ceea ce simti, dar si sa fii rabdator inainte sa iei vreo decizie.

Fecioara

Stai mai mult in preajma unor oameni cu o imagine buna. Sunt oameni pe care ii admiri si pe care ai vrea sa ii urmezi la un moment dat. Vei avea de invatat de la ei.

Balanta

Viata de cuplu nu va fi tocmai usoara, dar dupa ce depasesti momentele critice o sa vezi partea plina a paharului. Vei aprecia mult mai mult ceea ce v-a unit.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#horoscop 10 noiembrie, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic