Horoscop: 10 octombrie 2011

Luni, 10 Octombrie 2011, ora 09:18
2481 citiri
Horoscop: 10 octombrie 2011

Berbec

Ai grija sa nu pici la mijloc in conflicte care nu te privesc. Ar trebui sa stii ca unii vorbesc gratuit. Incearca sa faci un compromis, cand e vorba de cineva iubit.

Taur

Fii pregatit sa ti se ofere totul pe tava - sustinere, dragoste, implinirea dorintelor. Lumea are incredere in tine si in gusturile tale, asa ca nu uita sa raspunzi tuturor favorabil, cand ti se cere sfatul.

Gemeni

Chiar daca e urat afara, ai o dispozitie buna si te simti ca in vacanta de vara. Dragostea si norocul sunt peste tot in jurul tau, e un moment favorabil sa iti deschizi larg inima si sa fii prietenos cu cei din jur.

Rac

Ai tendinta sa fii agresiv si competitiv astazi, nu ai rabdare si e mai greu sa treci obstacolele care iti stau in cale. Daca ai de lucru, incearca sa muncesti singur, nu e momentul pentru lucru in echipa. Abia astepti sa se iveasca un moment in care sa fii singur cu cel drag.

Leu

Incepe o faza importanta in viata ta, planetele te ajuta in ceea ce faci si iti transmit numai energie pozitiva. Ai o atitudine potrivita pentru a trece de orice problema. Nu uita sa iti pastrezi cumpatul daca te enerveaza cineva.

Fecioara

Un membru ai familiei arata lipsa de control asupra emotiilor sale: e cazul sa preiei controlul si sa ii impui limite. Pe de alta parte, trebuie la randul tau sa te concentrezi, incepi sa pierzi din ochi obiectivul principal. Aspiratiile tale nu prea se potrivesc cu ce se intampla in acest moment la locul de munca.

Balanta

E cazul sa-ti gasesti un hobby, ai nevoie sa te relaxezi. Tricoteaza, fa origami sau haiku, esti mult prea stresat. E momentul potrivit pentru formarea unei legaturi stranse cu o persoana care te va ajuta pe viitor.

Scorpion

Dorinta de a fi lider si de a fi recompensat pentru eforturile depuse este cel mai important lucru pentru tine in acest moment. Esti competitiv si abordezi seful si colegii incercand sa le arati cat de bun esti.

Sagetator

Porneste o discutie si continua pana cand te-ai facut perfect inteles. E o zi cu un carusel emotional, insa nu e motiv de ingrijorre. Lasa-te dus de val si totul va fi ok. E o zi in care se pun bazele unui nou inceput, se pot lega prietenii si e bine sa vezi totul dintr-o perspectiva pozitiva.

Capricorn

E o perioada in care poti culege roadele muncii tale din ultimele saptamani. Proiectele incep sa arate cum ar trebui si incerci sa le completezi, faci planuri pentru urmatoarele zile. Ai mult de munca, probabil ca cel drag va fi nemultumit ca nu mai este in centrul atentiei.

Varsator

E momentul perfect sa reinvii o prietenie mai veche, astrele iti zambesc. Unele experiente trecute iti vor arata aspecte ale prezentului pe care poate le-ai trecut cu vederea. Nu uita ca ceilalti te vad diferit de cum te vezi tu si te pot invata unele lucruri.

Pesti

Ce bine ar fi daca viata ne-ar da exact ce ne dorim - din pacate, nu e chiar asa. Planurile tale trebuie sa mai astepte o perioada, obiectivul stabilit va fi atins doar dupa mai multa vreme.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop, #horoscop zilnic, #horoscop luni , #horoscop zilnic