Horoscop: 10 octombrie 2013

Joi, 10 Octombrie 2013, ora 06:58
3295 citiri
Horoscop: 10 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

Ti se pare ca aceasta zi nu se mai termina. O sa muncesti foarte mult si vei fi epuizat. Simti nevoia de o pauza.

Scorpion

Astepti cu nerabdare weekendul, deoarece urmeaza sa te intalnesti cu cativa oameni foarte dragi. Asteapta-te la cheltuieli.

Sagetator

Esti foarte organizat si nu faci nimic care te-ar putea duce intr-un punct mort. Ceilalti ar trebui sa invete de la tine.

Capricorn

Iti doresti foarte mult sa se intample ceva si nu te lasi pana cand lucrurile nu sunt asa cum vrei. O sa depui mult efort, insa o sa merite.

Varsator

Refuzi sa accepti ca ai gresit si acest lucru nu face decat sa agraveze situatia in care te afli. Un simplu "Imi pare rau" ar face minuni.

Pesti

Ti-ai propus cateva obiective pe care le poti indeplini, dar doar daca esti foarte atent la fiecare miscare. Daca te lasi distrat de alte treburi, o sa ai de trecut cateva hopuri.

Berbec

Dai dovada de inteligenta astazi si ajungi sa fii considerat un mic lider in grupul tau de prieteni. Continua in acest fel si o sa ai parte de un succes.

Taur

Te intereseaza foarte mult ceea ce se intampla cu partenerul de viata, insa nu ai timpul necesar pentru a-l aloca acestui lucru. Trebuie sa renunti la ceva din programul tau.

Gemeni

Vrei sa traiesti dupa bunul plac, insa cineva tot intervine si incearca sa iti dicteze anumite chestii. Acea persoana o sa fie trecuta pe lista ta neagra.

Rac

Ti se cere sa faci ceva care ar putea sa iti aduca un castig financiar marit, dar care te-ar si putea ruina. Este o decizie pe care trebuie sa o iei in familie.

Leu

Nu esti de acord cu punctul de vedere al unor colegi si ajungeti sa aveti o disputa destul de serioasa. Dupa cateva ore te calmezi si revii la treburile tale.

Fecioara

Lipsa timpului liber te indeparteaza de prieteni buni. Acestia isi pierd rabadarea incercand sa te vada. Ar fi bine sa rezervi cateva clipe si pentru ei.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 10 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic