Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 11 august 2015

Marti, 11 August 2015, ora 07:20
3447 citiri
Horoscop: 11 august 2015
Foto: Ziare.com

Leu

Nu esti intr-o forma extraordinara si ar fi o idee buna sa eviti intalnirile de afaceri si nici sa nu iei decizii notabile in perioada aceasta. Ofera-ti un ragaz de cateva zile.

Fecioara

Intampini un obstacol la care nu te gandeai. Aveai programul bine pus la punct, dar se pare ca trebuie sa faci o schimbare care o sa te intarzie din drumul tau.

Balanta

Dupa multe zile de planuri si strategii, acum a venit momentul sa actionezi. Astrele iti sunt favorabile, iar Soarele se va asigura ca totul o sa mearga perfect.

Scorpion

Atitudinea unor oameni din jurul tau se schimba in bine. Consideri ca ai castigat o lupta foarte mare, pentru ca incercai sa ii aduci pe drumul cel bun de mai multe luni.

Sagetator

Asculti cu atentie propunerile celorlalti si doar din cand in cand adaugi cate ceva. Esti foarte mandru de echipa ta si astepti cu mari sperante sedinta din aceasta saptamana.

Capricorn

Aceasta zi este o incercare. Iti va fi testat autocontrolul, iar rezultatul te va uimi si pe tine. Important este ca totul o sa se termine cu bine, iar cei mai in varsta iti vor recunoaste meritele, lucru rar.

Varsator

Cu greu intri in ritmul obisnuit de lucru. Incepe ziua cu o cafea tare, pentru ca se anunta multe sedinte si planuri pentru urmatoarele proiecte. Seara meriti sa te rasfeti.

Pesti

Ziua o sa fie epuizanta, asa ca seara programeaza-ti ceva in afara casei. Altfel, o sa gasesti ceva de facut si prin locuinta si nu o sa iti fie foarte bine.

Berbec

Nu te poti relaxa, pentru ca urmeaza sa pleci undeva in cateva zile si nu mai ai rabdare. Nici la locul de munca nu reusesti sa te concentrezi, dar nu ai cum sa scapi, asa ca rezolva-ti treburile pentru a nu intarzia.

Taur

Finalizezi afaceri pe care le-ai inceput acum cativa azi si consideri ca nu pot fi dezvoltate mai mult de atat. Pe de alta parte, faci si un plan pentru alte proiecte.

Gemeni

Ai facut o eroare cand ai evaluat pe cineva si acum trebuie sa repari greseala. Trebuie sa fii mai atent la birou, pentru ca se discuta lucruri esentiale.

Rac

Esti foarte mandru de reusitele tale, iar faptul ca cineva nu le recunoaste te ambitioneaza si mai mult si vrei sa faci ceva si mai interesant. Nu stai mult pe ganduri si incepi treaba.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 11 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic