Horoscop: 11 august 2016

Joi, 11 August 2016, ora 07:35
4548 citiri
Horoscop: 11 august 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Organizeaza-ti situatia financiara si fa un calcul clar a tot ceea ce urmeaza sa cumperi in perioada urmatoare. Apoi, pune deoparte si banii pentru concediu sau pentru evenimentul festiv care se apropie. Abia apoi vezi daca iti ramane ceva si pentru reducerile din aceasta perioada.

Fecioara

Partenerul joaca un rol esential in viata ta astazi. Urmeaza sa iei o decizie importanta si o faci abia dupa ce te consulti foarte mult cu el. Totusi, nu alege ceva doar de dragul sau, ci doar daca te simti si tu confortabil.

Balanta

Pozitia nefavorabila a planetelor poate avea un impact negativ asupra ta, dar trebuie sa intelegi de la inceput si sa iti schimbi singur drumul.

Scorpion

Timpul s-ar putea sa nu-ti permita sa faci absolut tot ceea ce iti doresti. Vei fi mai mult pe fuga si o sa faci totul in graba, ceea ce te streseaza cumplit. Abia dupa lasarea serii, o sa te poti relaxa.

Sagetator

Faci un pas important in viata si te bucuri de sprijinul celor dragi. O problema financiara mai veche se va rezolva si deja te poti gandi si la un mic rasfat.

Capricorn

Ai foarte multa energie. In ultimele zile te-a deranjat ceva, dar ai invatat sa fii atent doar la partea plina a paharului si sa ignori chestiunile care nu te binedispun.

Varsator

Dimineata acorzi mai multa importanta unei chestiuni care tine de casa. Apoi o sa porti discutii interesante despre viitorul profesional cu oameni cu functii importante.

Pesti

Protejezi foarte mult pe cineva si din cauza aceasta o sa intri intr-un conflict cu un prieten. Fii sincer si explica-i motivele tale.

Berbec

Astazi o sa te ocupi de ceva secret, despre care nu vrei sa afle nimeni si pentru acest lucru va trebui sa gasesti diverse scuze pentru a fi lasat in pace.

Taur

Te impresioneaza povestea de viata a unei persoane pe care ai intalnit-o de curand si vrei sa faci ceva pentru a o ajuta. Exemplul tau va fi urmat de mai multi oameni care vor pune la cale cateva activitati caritabile.

Gemeni

Locul de munca va fi o sursa de emotii pozitive. Un coleg te surprinde cu un gest deosebit, care o sa te faca sa vezi cu alti ochi echipa din care faci parte.

Rac

Succesul vine singur, tu trebuie doar sa continui in acelasi ritm ca si pana acum. Intri in contact cu diverse persoane care te pot ajuta sa ajungi mult mai repede intr-un punct dorit.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 11 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic