Horoscop: 11 august 2017

Vineri, 11 August 2017, ora 07:00
6830 citiri
Horoscop: 11 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Ai incredere in povestea de dragoste pe care o traiesti sau in ceea ce priveste posibilitatea de a incepe una. Iti gasesti curajul, datorita Lunii, de a discuta deschis despre ceea ce simti.

Fecioara

Esti foarte romantic si flirtezi incontinuu. Nu te feresti sa imparti zambete peste tot si punctul tau forte este contactul vizual. Stii cat de importanta este o privire la momentul potrivit.

Balanta

Ai niste obiective clar stabilite si munca incepe chiar de la prima ora a zilei. Nu ai timp de pierdut. Va fi epuizant, dar rezultatul te va fascina.

Scorpion

Este o perioada benefica pentru calatorii sau pentru a merge la inot si chiar echitatie. Indiferent ce o sa alegi, o sa te simti excelent.

Sagetator

Vrei sa iti testezi rezistenta si faci ceva ce nu te caracterizeaza. Descoperi o latura a ta pe care nu o cunosteai, dar care te incanta.

Capricorn

Starea ta de spirit de vineri este mult peste medie. Iti revine energia care te caracterizeaza si glumele bune fac atmosfera placuta atat la birou, cat si acasa.

Varsator

Cineva din familie sau din cercul de prieteni are un ghimpe impotriva ta si te ataca incontinuu. Acum vei lamuri lucrurile pentru ca te simti din ce in ce mai incomod.

Pesti

Profesional, totul merge bine pentru tine, iar acasa lucrurile se asaza dupa bunul plac. Nu ai motive grave sa te plangi, dar totusi parca simti putin nevoia sa te odihnesti.

Berbec

Daca la birou este tensiune, indeparteaza-te si nu actiona sub impulsul momentului. Lasa gandurile sa se aseze si abia apoi transmite ceea ce crezi despre subiect. Vestile bune vin pe plan personal, unde astrele prevestesc o surpriza din punct de vedere sentimental.

Taur

Ai nevoie de mai mult timp si rabdare pentru a aduce totul in punctul dorit de tine. Problema ta este ca te cam grabesti. Nu ar strica sa faci niste exercitii de respiratie sau sa inveti tehnici noi de relaxare.

Gemeni

Iti asumi riscuri de care pana acum fugeai. Este un semn ca te-ai maturizat si ca acum esti pregatit pentru orice. Oferi o sansa importanta unei persoane.

Rac

Nu te lasi distras de aventuri inutile. In aceasta zi o sa fii extrem de practic si pus pe treaba. Vei incheia niste capitole care trebuiau finalizate de ceva timp.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 11 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic