Horoscop: 11 decembrie 2014

Joi, 11 Decembrie 2014, ora 07:30
3615 citiri
Horoscop: 11 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Ai o pofta nebuna de distractie si gasesti o metoda cel putin ciudata pentru a te simti bine. Nu spui "nu" altor propuneri la fel de interesante.

Capricorn

Pluto iti da o forta nemaivazuta si te simti capabil de orice. De aceea, incepi sa faci ceva ce ai tot amanat in ultima perioada.

Varsator

Se anunta o zi agitata, asa ca bea cafeaua in liniste, pentru ca apoi nu o sa mai ai timp de nicio pauza. Te incurci in acte si o sa fie nevoie de cateva ore ca sa te dezmeticesti.

Pesti

Nu lua decizii esentiale astazi, pentru ca nu esti intr-o stare senzationala si risti sa iei o hotarare pe care sa o regreti mai tarziu.

Berbec

Lenea pune stapanire pe tine si nu ai chef de nimic. Gasesti scuze pentru orice ti se propune. Nici macar o invitatie in oras nu accepti.

Taur

O veste venita din partea unei rude te ia prin surprindere. Era ultima persoana de la care te asteptai sa primesti vesti, mai ales ca sunt bune.

Gemeni

Planeta iubirii te influenteaza foarte mult, facandu-te sa cedezi in fata rugamintilor celui drag, care insista sa il insotesti la un eveniment.

Rac

Ziua va fi una stralucita la locul de munca. Esti pus pe fapte mari si muncesti la capacitate maxima pentru a te asigura ca totul va fi gata inainte de termenul limita.

Leu

Impresionezi printr-un gest care nu te reprezinta. Ai parte de multa actiune si, tocmai de aceea, seara o sa fii epuizat. Asigura-te ca poti merge direct acasa si sa te odihnesti.

Fecioara

Te arunci la niste cheltuieli pe care nu ti le permiti. Sa nu te miri ca portofelul va fi gol chiar inainte de Sarbatori. Incearca sa fii putin mai cumpatat.

Balanta

Esti foarte perseverent si nu renunti la ceea ce iti place sub nicio forma. Consideri ca biroul este spatiul de lupta si iti iei rolul foarte in serios.

Scorpion

Te implici in ceva care nu va avea rezultate imediate si asteptarea ti se pare infernala. Nu esti omul potrivit pentru astfel de activitati.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 11 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic