Horoscop: 11 februarie 2011

Vineri, 11 Februarie 2011, ora 07:38
2722 citiri
Horoscop: 11 februarie 2011
Foto: Ziare.com

Varsator

Datorita unor fapte bune facute in urma cu ceva timp acum toti cei din jur iti sunt recunoscatori, iar unii chiar o sa iti faca cadouri foarte speciale. Acest lucru te face sa te simti bine pentru ceea ce ai facut si chiar te gandesti ca atitudinea ta este cea potrivita. In acelasi timp, exista o persoana care te tachineaza si vrea sa te puna pe jar. Nu te agita, ci mai bine ignora persoana respectiva.

Pesti

Munca ti-a ocupat tot timpul si nu prea ai avut timp sa te vezi cu persoanele dragi si acum incerci sa faci tot posibilul pentru a pune la cale o intalnire cu persoanele apropiate. Cu toate acestea, nu uita ca in cateva zile trebuie sa predai un proiect foarte important.

Berbec

Ai avut parte de o dezamagire din punct de vedere personal cu ceva timp in urma, iar acum nici nu vrei sa auzi de persoane necunoscute sau de iesiri in oras. Prietenii tai se impotrivesc deciziei tale si fac tot posibilul sa te faca sa te simti mai bine. Pe de alta parte, daca esti casatorit si ai copii, astazi este un moment potrivit pentru a petrece mai mult timp cu ei.

Taur

Astrele prevad o zi agitata pentru tine la locul de munca, insa asta nu inseamna ca nu te vei simti bine, ci din contra vei fi foarte mandru de realizarile tale, ba chiar si sefii vor fi cu ochii pe tine si vor fi multumiti de alegerea lor. La amiaza vei primi un telefon important si ar fi indicat sa nu il ratezi.

Gemeni

Esti foarte agitat, iar starea ta se datoreaza unui eveniment la care vor participa foarte multe persoane dragi. In cadrul evenimentului este posibil sa afli ceva foarte important pentru viitorul tau si al familiei tale.

Rac

Se apropie termenul limita pentru ceva anume. Nu trebuie sa te gandesti neaparat la un proiect, ci poate fi vorba si despre un termen pentru a oferi un raspuns la o intrebare.

Leu

Astazi o sa ai parte de o surpriza foarte mare, insa nu este nici pe plan personal, nici pe plan profesional, ci are legatura cu ceva ce le imbina pe amandoua. Spre seara totul va avea legatura numai si numai cu viata personala. Mai exact, vei merge intr-un loc cu partenerul de viata pentru a achizitiona ceva sau pentru a rezolva o problema comuna.

Fecioara

Astazi simti ca iti iese inima din piept, insa nu te speria ca nu ai nicio problema de sanatate, ci de fericire pentru ca partenerul de viata iti face o surpriza placuta. Nu te gandi neaparat la un cadou, ci poate fi vorba despre o calatorie sau despre o veste surpriza.

Balanta

Ti-a cerut cineva o suma de bani imprumut in urma cu cateva luni, iar acum persoana respectiva nu mai da niciun semn de viata. Lasa rusinea, desi nu ar trebui sa iti fie, si cere-ti banii inapoi. Daca nu vei face acest lucru, o sa ajungi in situatia de a te imprumuta tu pentru a plati anumite facturi.

Scorpion

Nu te asteptai, insa astazi vei avea parte de o zi buna din punct de vedere personal. Credeai ca astazi va fi o zi foarte grea, insa uite ca lucrurile nu stau exact asa cum credeai tu si acum ai parte de momente foarte placute.

Sagetator

Un anumit aspect al vietii personale te-a nemultumit in ultimele zile si singurul care te poate scoate din starea respectiva este partenerul de viata. In aceste conditii ar fi bine sa pleci mai devreme de la locul de munca si sa iti rezolvi problemele personale.

Capricorn

Au fost cateva zile tensionate din punct de vedere personal, insa acum totul se rezolva si vei petrece cateva momente placute in compania partenerului de viata. Ba mai mult, asteapta-te la o surpriza placuta din partea acestuia.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic