Horoscop: 11 februarie 2013

Luni, 11 Februarie 2013, ora 07:06
4381 citiri
Horoscop: 11 februarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

O noua saptamana, un nou plan de a face lucrurile sa mearga mai bine la locul de munca. Esti convins ca nu mai poti continua in acest fel si ca este nevoie de ceva nou.

Pesti

Crezi ca ti se cuvine ceva si astepti sa primesti. Nu iti face sperante prea mari. Exista posibilitatea sa nu se intample si risti sa fii dezamagit. Fii realist si o sa ai de castigat.

Berbec

Ai constatat ca ceea ce credeai despre un coleg este fals si te gandesti acum la tot ceea ce ati discutat pentru a te asigura ca nu esti in pericol. Sa iti inveti lectia si de acum inainte sa pui o limita in cadrul discutiilor cu cei de la birou.

Taur

Simti nevoia sa vorbesti cu un prieten apropiat despre ceva ce te macina. Nu sunt multi cei care te pot ajuta, asa ca stii din prima cu cine trebuie sa iti dai intalnire. O sa te simti foarte bine dupa acest dialog.

Gemeni

Daca ai destula rabdare astazi, o sa reusesti ceva ce iti va aduce mai multi bani pe viitor. Pastreaza pentru tine aceste detalii si o sa ai de castigat.

Rac

Ca sa nu intri intr-o incurcatura, fii cu bagare de seama astazi. Este prima zi a saptamanii si este posibil sa nu fii atat de atent la ceea ce se intampla, ceea ce inseamna ca sunt sanse sa ratezi ceva.

Leu

Ai extrem de multa treaba la birou. Abia o sa iti poti permite o mica pauza la pranz. Va fi o perioada destul de stresanta si ti-ar prinde bine o cafea tare de dimineata.

Fecioara

Daca cineva insista asupra unui lucru, acorda-i putina atentie. Este posibil sa aiba dreptate si sa impiedici un mare necaz daca il/o iei in seama acum.

Balanta

Nu esti bine dispus si nu ai chef de nimic, mai ales de colegii care iti cer incontinuu cate ceva. Vrei sa te inchizi in birou si sa nu mai auzi ceea ce se intampla dincolo de usi. Nu ai sa ai sanse de reusita.

Scorpion

Primesti o veste buna de la o persoana aflata la mare departare, posibil in alta tara. Ceea ce iti transmite va fi pus in practica in cateva luni, insa tot te bucuri.

Sagetator

Esti inconjurat de oameni de calitate, care te invata numai de bine. Tine cont de sfaturile lor, pentru ca sigur iti sunt de folos. Acestea iti vor face bine si in cadrul relatiei personale.

Capricorn

Nu te lasi doborat de nicio veste rea. Intotdeauna vezi partea plina a paharului si nu refuzi sa iti plangi de mila. Curajul de care dai dovada o sa te faca sa ai parte de o rezolvare rapida a ceea ce iti dadea batai de cap.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic