Horoscop: 11 februarie 2015

Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 07:15
4775 citiri
Horoscop: 11 februarie 2015
Foto: Ziare.com

Varsator

Reactionezi foarte bine atunci cand cineva iti da o veste proasta. Apropiatii ajung la concluzia ca doar ei se ingrijorau cu privire la acest lucru.

Pesti

Te bucuri de protectia astrelor si poti sa indraznesti mai mult decat ai fi facut de obicei. Indiferent de ce se anunta la job tu ai in jurul tau o bariera si nimic nu trece de ea.

Berbec

Esti predispus la actiuni demonstrative nechizbuite. Tine-ti pornirile in frau, pentru ca risti sa te ranesti sau sa deranjezi pe cineva.

Taur

Razi incontinuu si ii molipsesti si pe cei de langa tine. Va fi o atmosfera foarte frumoasa atat la locul de munca, cat si acasa. Cadoul primit de la partenerul de viata aduce un plus starii de bine.

Gemeni

Esti coplesit de dorinta de a-ti cumpara ceva. Nu te poti stapani sa nu cheltuiesti toti banii din portofel. Ar fi mai bine sa eviti zonele tentante.

Rac

Iti pastrezi cumpatul in situatii limita care ar aduce in pragul unui crize de nervi pe oricine. Prietenii banuiesc ca participi in secret la cursuri de autocontrol, pentru ca te comporti exemplar.

Leu

Te confrunti cu pretentiile cuiva din familie si nu le mai faci fata. I-ai facut pe plac pana acum, dar a venit momentul sa pui punct.

Fecioara

Ai facut cateva modificari in programul tau zilnic si incepi sa te simti mai bine. Esti mai relaxat si zambesti mai mult. Continua in acest fel.

Balanta

Te bati cu pumnul in piept ca ai facut de unul singur ceva impresionant, dar o persoana sustine ca nu este adevarat si ca ai fi primit ajutor. Intri intr-o disputa puternica.

Scorpion

Incerci sa te camuflezi, pentru ca nu vrei sa intri in discutii cu nimeni astazi. Iti doresti sa fii lasat in pace si sa te concentrezi pe treburile tale.

Sagetator

Stelele sugereaza ca trebuie sa iti rezolvi niste probleme cu tine insuti. Pune-ti cateva intrebari si stai si analizeaza raspunsurile. Abia apoi planifica urmatoarea miscare.

Capricorn

Ai o stare de spirit cum nu ai mai avut de multa vreme. Fiecare lucru pe care il afli ti se pare un motiv bun de sarbatorit si chiar pui gandul in practica.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop 11 februarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic