Horoscop: 11 ianuarie

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 08:23
8133 citiri
Horoscop: 11 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Reiei legatura cu un vechi colaborator si puneti bazele unui proiect nou. Esti incantat de aceasta provocare si ai mari asteptari de la ce urmeaza.

Varsator

Fii foarte atent astazi, pentru ca din dorinta de a rezolva cat mai multe sarcini este posibil sa nu faci ceva asa cum trebuie. Nu te grabi, pentru ca nu vei ajunge in punctul dorit in acest fel.

Pesti

Mobilizezi cateva persoane pentru a face o surpriza unui cunoscut. Rezultatul va fi peste masura asteptarilor. Vei fi vazut ca un mic erou.

Berbec

Esti o persoana greu de ranit, pentru ca nu iei in seama toate rautatile oamenilor, dar acum esti sensibil si iti atrage atentia orice detaliu. Ai nevoie de o pauza, de putin timp pe care sa il petreci singur.

Taur

Rezolvi o problema care tine de familie si care iti dadea batai de cap de cateva zile. Te simti eliberat. Acum te poti concentra pe ceva ce conteaza pentru tine.

Gemeni

Esti destul de incet astazi si acest lucru ar putea atrage criticile cuiva. Din fericire, in loc sa te enerveze aceste vorbe te motiveaza si finalizezi treaba in timp record.

Rac

Iti petreci timpul liber intr-un mod placut. Profiti de aceste momente pentru a te apropia mai mult de partenerul de viata, care iti reprosase ca il cam ignorai.

Leu

Dupa cateva ore in compania unei persoane din familie iei niste decizii radicale cu privire la viitorul tau. Pui punctul pe "i" si faci un prim pas important.

Fecioara

Esti mereu in legatura cu rudele si prietenii apropiati, dar acum ai nevoie de putina liniste si le transmiti ca vrei sa iei o pauza de la iesirile in oras. Iti vei incarca bateriile.

Balanta

Stabilesti de acum ce urmeaza sa faci in weekend. Intentionezi sa pleci in oras, dar ai grija la conditiile meteo pentru a nu intampina probleme pe drum.

Scorpion

Cineva ti-a intins o capcana, dar a cazut singur in ea. Nu te incanta situatia sa, dar esti bucuros ca va invata o lectie importanta si ca nu va repeta greseala.

Sagetator

Te simti singur si vrei sa te inconjori de caldura oamenilor dragi. Tocmai de aceea seara pregatesti o mica petrecere la tine acasa sau iesi in oras cu prietenii.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 11 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic