Horoscop: 11 iulie 2012

Miercuri, 11 Iulie 2012, ora 07:12
2986 citiri
Horoscop: 11 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Dimineata o sa ai cateva ore in care pari abatut. Iti amintesti ceva legat de trecut si esti nostalgic din cauza asta. Abia dupa pranz o sa incepi sa iti revii si sa te concentrezi asupra a ceea ce ai de facut.

Leu

Nu te ingrijora daca cineva nu intelege ceea ce ii ceri. Repeta-i pana cand o sa realizeze ceea ce trebuie sa faca. Cu rabdarea o sa treci marea. Nu uita aceasta aceasta zicala astazi.

Fecioara

Trebuia sa fii atent la locul de munca, insa gandul iti zboara in cu totul alta parte. Ca sa eviti momentele penibile cand seful te va intreba ce ai facut azi, ocupa-te macar cateva ore de job.

Balanta

Nu iti face placere ca cineva te-a rugat sa ii fii un fel de ghid prin oras. Ai prea multe pe cap si daca o sa ii faci pe plac, sigur nu o sa ai timp sa rezolvi ceea ce aveai de facut la slujba. Fii cu bagare de seama la cum iti programezi timpul.

Scorpion

Nu ai stare. Ai consumat prea multa cafea si nicio activitate nu te poate calma. Si seara o sa te simti la fel. Fa ceva pentru a-ti consuma energia. Altfel, nu o sa reusesti sa adormi.

Sagetator

Este o zi perfecta pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viata. Ati stabilit sa faceti in asa fel incat sa va rezervati cateva ore doar pentru voi, iar acum a venit momentul sa te tii de cuvant. Te asteapta ceva special.

Capricorn

Daca ar fi sa alegi intre o zi satisfacatoare la locul de munca si cateva in care sa stai sa te relaxezi cu partenerul de viata, o iei pe a doua fara sa stai pe ganduri. Nu o sa poti sa optezi pentru ceea ce vrei, dar o sa fii cu capul in nori astazi. Nimic din ceea ce se intampla la locul de munca nu te intereseaza.

Varsator

Nimic nu iti convine. Comentezi la orice si o sa fii foarte recalcitrant. Nimeni nu se poate intelege cu tine oricat ar incerca. Daca nu vrei sa strici relatiile bune de la munca, incearca sa iti schimbi atitudinea.

Pesti

Stai mai mult in preajma celor mai in varsta ca tine. Ai ce sa inveti de la ei acum, iar aceste povete iti vor fi cu adevarat de folos pe viitor. Memoreaza-le ca o sa ai nevoie de ele cand te astepti mai putin.

Berbec

Multa frustrare si nervi la locul de munca, insa asta se intampla pentru ca nu ai spus la timp tot ceea ce te-a deranjat. Acum esti foarte suparat pentru ca nu mai poti lucra in compania celor ce iti provoaca aceste sentimente. Gandeste-te foarte bine inainte de a spune ceva ca sa nu ajungi sa agravezi situatia.

Taur

Prea mult zgomot pentru nimic. Toata dimineata te-ai agitat sa faci ceva inedit, insa o sa realizezi ca totul a fost in zadar. Acum cauti vinovatul pentru esecul tau.

Gemeni

Parca ai facut un pact cu tine insuti sa enervezi pe toata lumea astazi. Nu esti de acord cu nimeni, nu accepti parerea nimanui si te enervezi daca cineva iti atrege atentia. O sa fii cosmarul tuturor pana la amiaza. Apoi o sa te schimbi radical.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic