Horoscop: 11 iulie 2017

Marti, 11 Iulie 2017, ora 06:58
6396 citiri
Horoscop: 11 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Ai facut economii pentru ce iti doresti de multa vreme, dar vei fi nevoit sa achizitionezi altceva. Este ceva de ce ai mare nevoie si este la reducere. Oricum, nu vei iesi in pierdere, asa ca bucura-te.

Leu

Repari ceva pe acasa si intampini mici probleme financiare. Vei fi nevoit sa iti schimbi planurile pentru restul saptamanii, dar asteptarea va fi foarte interesanta pana cand vei face ceea ce aveai programat pentru aceste zile.

Fecioara

Te implici intr-o activitate intelectuala care o sa te tina ocupat cel putin pana in jurul pranzului. Poate fi vorba despre o sedinta foarte importanta sau despre un nou proiect. Seara rezerv-o pentru odihna.

Balanta

Asteptai de multa vreme sa primesti unda verde pentru un proiect si acum poti incepe sa lucrezi la el. Dar pe ultima suta de metri apare o problema. Nu va fi un impediment pentru tine, pentru ca esti foarte descurcaret si, in plus, astrele te avantajeaza.

Scorpion

Fii mai atent la casa familiei, pentru ca cineva are nevoie de tine si il ignori. Acorda-i doar cateva minute. Un sfat sau o vorba buna il va readuce la starea de bine care il caracterizeaza.

Sagetator

Ai multa treaba. Daca cineva se ofera sa te ajute, nu refuza, pentru ca o sa iti prinda bine. Chiar daca vrei sa te descurci singur, acum nu este momentul sa pari viteaz.

Capricorn

Se iveste o ocazie rara pentru o colaborare pe care o ravnesti de multa vreme. Esti entuziasmat si abia astepti sa impartasesti cu cel drag ceea ce ai aflat. E posibil sa ii dai vestea la un restaurant.

Varsator

O sa ai parte de o surpriza legata de locul de munca. Nu te gandi direct la o marire de salariu, ci la ceva ce ar putea duce acolo. Dar se anunta multa munca inainte. Important este ca va fi ceva ce iti place sa faci.

Pesti

Incepi ziua foarte frumos, poate chiar cu un cadou sau o veste buna. O vei incheia in compania unor persoane dragi. Doar la locul de munca trebuie sa fii putin mai atent ca ai ratat niste informatii.

Berbec

Planuiesti sa te intalnesti cu niste oameni dragi sau sa organizezi o cina romantica pentru cel drag. Esti foarte concentrat pe viata personala si risti sa ratezi ceva de la birou.

Taur

Cineva din familie tine in el emotii negative de multa vreme. Ajuta-l sa se descarce si sa poata merge mai departe, altfel se va chinui fara rost. Il vei intelege cel mai bine si aceasta experienta o sa va apropie mai mult.

Gemeni

Trebuie sa lucrezi mai mult ca de obicei. La inceput, acest lucru te face sa simti frustrare, dar abia apoi o sa observi si partea buna si chiar o sa fie ceva ce iti va da energia necesara pentru a termina.

Citeste si Horoscopul lunii iulie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 11 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic