Horoscop, 11 iunie 2010

Vineri, 11 Iunie 2010, ora 07:37
2116 citiri
Horoscop, 11 iunie 2010
Foto: Arhiva

Gemeni

Astazi te-ai pus pe aflat informatii cat mai interesante despre cei din jur si vrei sa le folosesti in propriul avantaj. Asta inseamna ca esti hotarat sa avansezi la locul de munca si faci tot posibilul pentru ca acest lucru sa se intample.

Rac

Urmeaza cateva zile pline de distractie si incepand de astazi tu dai tonul. Este posibil sa faci o calatorie la unele rude, moment pentru care te pregatesti intens. Ai grija sa nu faci excese alimentare pentru a nu avea de suferit la intoarcere. Aceasta perioada de pauza este perfecta avand in vedere cat de mult ai muncit in ultimele saptamani.

Leu

Se anunta multe cheltuieli, insa in acelasi timp vei primi si o suma de bani care te vor ajuta sa depasesti aceste momente. Este momentul perfect pentru a face o calatorie, fie ca este in interes profesional sau personal. Familia iti va fi alaturi si o sa simti ca cei apropiati iti vor doar binele.

Fecioara

Este timpul de o schimbare in viata ta. Tu alegi daca este vorba despre locul de munca, casa sau mobila din casa, insa ar fi bine sa schimbi ceva, deoarece monotonia pune mana pe tine si nu prea mai ai deloc energie. Prietenii vor fi receptivi la nevoile tale si vor incerca sa te faca sa te simti mai bine.

Balanta

Apar noi posibilitati ale unor castiguri financiare, insa nu este cazul sa te arunci in joc fara sa analizezi bine toate conditiile. Daca este vorba despre un contract, nu-l semna fara a-l citi foarte bine inainte, chiar de doua ori. Este mult mai bine sa cunosti totul, decat sa te trezesti cu conditii dupa mai mult timp.

Scorpion

Nu prea esti linistit, de fapt esti chiar aiurit si ai noroc ca ai capul legat de corp, ca altfel ti l-ai fi uitat si pe acesta acasa. Ar fi bine sa te linistesti si sa incerci sa iei in serios munca ta. Daca o sa razi tot timpul, risti ca superiorii tai sa te perceapa drept o persoana iresponsabila.

Sagetator

Te gandesti cu nerabdare la o perioada ce te va ajuta sa te linistesti si din aceasta cauza nu prea mai ai rabdare. Parca secundele trec precum orele si nu mai ai chef deloc de munca. Ai grija ca desi tu nu ai chef de munca, proiectele nu se rezolva singure.

Capricorn

Ti-ai cam neglijat apropiatii in ultima vreme si acest lucru te-a cam indepartat de ei. Astazi este cazul sa incerci sa te intalnesti cu ei pentru a nu-i indeparta si mai mult. De asemenea, trebuie sa acorzi mai multa atentie familiei tale.

Varsator

Evita activitatile care te solicita si care te pot lasa fara niciun pic de energie. Asa ca nu pleca in calatorie. Gandeste-te mai bine sa iesi la un suc cu apropiatii.

Pesti

Nu lua in seama persoanele rautacioase din jurul tau care vorbesc doar pentru ca sunt invidioase. Gandeste-te la o solutie pentrui a-ti surprinde partenerul de viata si in acest mod relatia voastra va fi una mult mai stransa.

Berbec

Viata personala evolueaza din ce in ce mai bine si acest lucru te cam surprinde, deoarece te obisnuisei cu viata ta monotona. Acum o sa ai parte de multe iesiri, surprize si momente foarte placute.

Taur

Astrele prevad o perioada excelenta din punct de vedere profesional pentru nativii in taur. Este momentul perfect sa incepi un proiect de care te temeai, deoarece energia de care dai dovada si rabdarea vor da mana pentru a duce totul la bun sfarsit.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2010, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic