Horoscop: 11 iunie 2013

Marti, 11 Iunie 2013, ora 07:02
2886 citiri
Horoscop: 11 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Vrei sa pleci la drum, insa abia in weekend. Cu toate acestea, faci planuri si bagaje de pe acum. Ai o lista mare, tocmai pentru a te asigura ca nu uiti nimic.

Rac

Trebuie sa deschizi bine ochii atunci cand se discuta ceva despre cariera ta. Altfel, sa nu te mire cand cineva iti va reprosa ca nu faci ce trebuie.

Leu

Lasi de la tine in cadrul unui conflict de la locul de munca. Este cea mai buna decizie pe care o puteai lua, deoarece in acest fel o sa scapi de o mare bataie de cap.

Fecioara

Din punct de vedere financiar ai o zi foarte buna. Obtii o prima sau un comision. Nu ai timp sa te gandesti ce sa faci cu banii, pentru ca partenerul de viata are deja un plan pentru ei.

Balanta

Descoperi ca o persoana din cercul de prieteni este un fel de spion si ca are anumite intentii ce nu sunt pe placul tau. Pui la cale un plan pentru a o indeparta.

Scorpion

Urmeaza o perioada exceptionala in plan sentimental. Sotul/sotia iti da o veste deosebita, ce te face sa iti schimbi planurile pentru saptamanile ce vin.

Sagetator

Primesti o sarcina noua si nu te incanta asta. Nu activitatea in sine te deranjeaza, ci faptul ca se trece peste cuvantul tau.

Capricorn

Nu te lasa la mana cuiva in care nu ai incredere. Mai bine muncesti peste program si mai mult decat sa pierzi din cauza altcuiva.

Varsator

Nu esti dispus sa treci peste greseala unui cunoscut. Acesta ti-a facut rau atunci cand a spus ceva fara sa se intereseze. Te gandesti cum sa il indepartezi fara sa il jignesti.

Pesti

Te afli in imposibilitatea de a face ceva ce iti doresti de multa vreme. Sperai ca acum sa demarezi proiectul, insa ceva te retine. Prietenii vor incerca sa te amuze, ca sa uiti de aceasta neplacere.

Berbec

Nu trebuie sa te lasi calcat in picioare de cineva care nu stie cat de mult ai muncit ca sa ajungi aici. Bineinteles, ca asta nu inseamna ca trebuie sa te certi in vazul tuturor.

Taur

Ai atat de multe planuri, incat te impotmolesti cand realizezi ca ai inceput prea multe si nu ai timp sa le duci la bun sfarsit. Te vezi nevoit sa apelezi la ajutorul cuiva.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iunie 2013 , #horoscop zilnic