Horoscop: 11 noiembrie 2015

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 06:57
3808 citiri
Horoscop: 11 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Azi e una dintre acele zile in care va aratati partea cea mai buna in situatii dificile. Daca va folositi atat de inteligenta, cat si de energia de care dispuneti, veti reusi sa treceti peste toate obstacolele.

Sagetator

Mizati azi pe sinceritate si deschiderea de care dispuneti in mod nativ. Nu evitati competitia - va va asigura o mare victorie si va va aduce o cota de popularitate nesperata.

Capricorn

Cuvintele de ordine sunt azi profitabilitate si familie. Cele doua se vor imbina, insa, in sensul ca o initiativa a membrilor familiei se va materializa printr-un castig care ajunge direct in portofelul dvs. Pe de alta parte, sunteti pregatit sa munciti din greu pentru binele si prosperitatea familiei.

Varsator

Devin din ce in ce mai numerosi cei care va sunt aliati, care va ajuta sa duceti la bun sfarsit planurile ambitioase, va sprijina in castigarea popularitatii si chiar faimei. E momentul perfect pentru o munca de creatie activa.

Pesti

Incercati sa evitati sa va inhamati la prea multe treburi casnice. Abtineti-va de la a interactiona cu cei care par sa nu va auda. Altfel, va veti simti epuizati, enervati, in timp ce cei din jur va vor face in ciuda bucurandu-se la maximum de viata.

Berbec

O zi favorabila nativilor din Berbec, insa tineti minte: lucrurile nu se intampla pur si simplu, trebuie sa actionati. In ciuda unui risc de esec pe plan profesional, starea de spirit ramane una fantastica.

Taur

Azi, in ciuda faptului ca intuitia va spune sa nu va avantati in cheltuieli, simtiti nevoia sa donati in scopuri nobile. Chiar vreti neaparat sa ajutati pe cineva.

Gemeni

Gemenii ar trebui sa se impace cu faptul ca li se reaminteste in permanenta ca au datorii si responsabilitati. Acest stres trece insa in contextul unor oportunitati fericite, deloc putine. Viata va rasfata azi.

Rac

Nu fiti intimidati de maretia planurilor voastre. Priviti de jur imprejur: exista multe persoane care sunt gata sa va ajute sau sa va sprijine financiar, mental sau chiar implicandu-se personal. Folositi la maximum fiecare secunda. Nu pierdeti din vedere nicicand scopul actiunilor voastre.

Leu

Toate usile se deschid in fata leilor. Totusi, daca doriti sa aveti succes in tot ce intreprindeti, programati-va actiunile pentru prima parte a zilei.

Fecioara

Daca sunteti implicat in activitatea de lobby, mergeti in prima linie, chiar daca veti fi primii care infrunta criticile. Daca simtiti ca nu aveti indeajuns de multa forta, atunci poate ca nu va aflati unde trebuie. Tineti insa minte: maine s-ar putea sa regretati lipsa de curaj.

Balanta

Partenerul e azi o reala comoara. Faceti cea mai mare greseala daca il catalogati ca fiind un rival de temut sau un biet prieten. Datorita lui veti avea multe de castigat; e pur si simplu talismanul vostru.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 11 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic