Horoscop: 11 octombrie 2011

Marti, 11 Octombrie 2011, ora 07:28
2833 citiri
Horoscop: 11 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

Va fi o zi solicitanta la locul de munca, asa ca ai grija sa ajungi cat mai devreme. Nu pierde vremea pe drum sau la cafeaua de dimineata pentru a nu te vedea nevoit sa ramai peste program. Mai ales ca si pe seara ai cateva intalniri programate.

Scorpion

Esti prins in mai multe activitati si din aceasta cauza neglijezi o persoana care in perioada asta are nevoie sa ii stai aproape. Nu uita ca, orice ai face, familia este mai importanta.

Sagetator

Treaba pe care o ai astazi de facut te enerveaza ingrozitor. Este vorba despre ceva ce nu iti place sa faci si ai fi dispus sa platesti pe cineva sa faca totul in locul tau. De aceasta data lucrurile nu functioneaza asa. Inarmeaza-te cu rabdare si o sa fie totul bine.

Capricorn

Sedintele de astazi te fac sa te simti foarte agitat si nu te poti concentra asupra altor subiecte. Spre marea ta surprindere, totul va iesi foarte bine si vei primi aprobari pentru toate proiectele propuse.

Varsator

Ai ajuns la limita rabdarii. Astepti un raspuns de cateva luni si persoana care trebuie sa ti-l ofere nu da niciun semn de viata. Acum pui piciorul in prag si iti impui punctul de vedere.

Pesti

Esti plin de energie si ai chef de munca, asa cum nu ai avut de mult timp. Te ocupi de proiectele cele mai grele pe care le-ai cam amanat in ultima vreme din cauza unor probleme personale.

Berbec

Nu ai dispozitia necesara pentru a sta de vorba cu nimeni si tocmai astazi toti cunoscutii vor sa ia legatura cu tine pentru a-ti povesti diverse lucruri. Daca vrei sa scapi mai repede, inchide-ti telefonul si in acest mod nimeni nu va putea sa te deranjeze.

Taur

Lipsa de bun simt a unora te scoate din sarite. Toata ziua vei fi nervos si, daca nu ai grija la ton, risti sa ranesti pe cineva apropiat. Inainte de a spune ceva aminteste-ti ca apropiatii nu au nicio vina pentru esecul tau.

Gemeni

Esti nemultumit de modul in care evolueaza relatia personala si incerci sa gasesti o solutie inainte ca totul sa ajunga la sfarsit. O ruda te sfatuieste in legatura cu aceasta problema si totul incepe sa se rezolve.

Rac

Nu duci lipsa de energie, insa activitatile zilnice te epuizeaza, astfel incat seara o sa te simti fara vlaga. Ti-ar prinde bine sa iei cateva vitamine.

Leu

Ai multa treaba. Nu reusesti sa pui o ordine in ceea ce ai de facut si te simti ametit. Fa-ti o lista de prioritati si o sa vezi ca vei reusi sa termini totul in timp util.

Fecioara

Si mai multa grija la sanatate. Nu ar strica sa iti faci un control medical. De asemenea, incearca sa te odihesti mai mult pentru a nu ajunge la epuizare.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic