Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 12 aprilie 2016

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 07:42
4451 citiri
Horoscop: 12 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Esti mult mai optimist decat de obicei, iar aceasta atitudine se datoreaza partenerului de viata, care te-a facut sa te simti special in ultima perioada.

Taur

Nu simti nicio restrictie in ciuda faptului ca unele lucruri nu pot fi puse in practica. Ti-ai facut programul in asa fel, incat sa ai timp de toate. Iti incurajezi prietenii sa indrazneasca mai mult decat pana acum.

Gemeni

Esti mai sensibil la nevoile cuiva din familie. Armonia din jur te ajuta si la locul de munca, pentru ca o sa fii mult mai deschis unor propuneri pe care pana acum nu le priveai cu ochi buni.

Rac

In primele ore ale zilei te simti abandonat, din cauza ca un amic nu s-a prezentat la intalnire. Pana la urma, totul va fi in avantajul tau, pentru ca in acest fel o sa cunosti o persoana care o sa iti devina bun prieten.

Leu

Petreci timp pretios cu familia, mai ales cu partenerul de viata. Descoperi ceva ce va apropie si impartasiti momente placute. Seara este posibil sa iesiti in oras.

Fecioara

Nu uita ca uneori este bine sa faci si compromisuri. Asta nu inseamna ca trebuie sa incalci anumite principii, dar poti fi deschis unor noi idei. In privinta relatiei, nu merge totul asa cum ai vrea.

Balanta

Astrele isi indreapta atentia asupra ta si o sa ai o zi buna din toate punctele de vedere, mai ales in privinta relatiei cu sotul/sotia. Esti foarte mandru de ceva ce a realizat partenerul de viata.

Scorpion

La tine se afla raspunsul pentru o intrebare care ii intereseaza pe mai multi si asteapta entuziasmati concluzia de la final. O sa fii in centrul atentiei atat acasa, cat si la locul de munca.

Sagetator

Dai dovada de mult tact si diplomatie astazi. Te deranjeaza anumite aspecte, dar nu spui direct asta, ci iti faci un mic rezumat al ideilor si apoi anunti ceva in mod oficial.

Capricorn

Ai o influenta pozitiva asupra oamenilor din jurul tau. Unele persoane au nevoie de sfaturi in privinta carierei si apeleaza direct la tine, iar drumul pe care ii indrumi este cel potrivit.

Varsator

Nu ridica tonul la partenerul de viata, chiar daca a gresit. Explica-i pe un ton potrivit care este problema si incercati sa o rezolvati impreuna. La birou, nu se anunta nimic interesant.

Pesti

Nu te lasa influentat de o ruda care nu accepta ca uneori greseste. Mergi inainte cu proiectul tau, chiar daca aceasta considera ca nu te avantajeaza. Asculta-ti instinctul.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 12 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic