Horoscop: 12 decembrie 2012

Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 07:12
4638 citiri
Horoscop: 12 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

Petrece mai mult timp cu cei dragi astazi pentru ca restul saptamanii o sa fii foarte ocupat. Abia o sa dai pe acasa, asa ca trebuie sa te asiguri ca familia nu o sa fie deranjata de lipsa ta.

Capricorn

Ai grija la ceea ce consumi. Ai exagerat cu dulciurile in ultima vreme si acum a venit timpul sa iti revizuiesti dieta. Altfel, o sa ai probleme cu stomacul si iti va incurca toate treburile. Ba chiar nu te vei putea prezenta la unele intalniri de afaceri.

Varsator

Vestea primita de dimineata iti ofera impulsul de care aveai nevoie pentru a porni la drum. Nu este vorba despre o deplasare cu adevarat, ci despre un proiect ce iti va duce satisfactii nebanuite.

Pesti

Daca tu crezi ca ceea ce faci este bine pentru tine, continua in acelasi ritm. Dar trebuie sa fii sigur, pentru ca in caz de esec tu vei fi singurul vinovat si o sa fii nevoit sa raspunzi de faptele tale.

Berbec

Ziua incepe foarte bine si sunt semne ca se va finaliza in acelasi fel. Doar la munca sa fii putin mai atent, pentru ca din dorinta de a iesi mereu pe primul loc, poti sa ranesti verbal un coleg.

Taur

Ai vrut sa ajuti pe cineva, insa ai picat la mijloc intr-un conflict intre generatii. Nu ai idee de partea cui trebuie sa mai fii. Incearca sa iesi cat mai ai timp.

Gemeni

Urmeaza sa faci niste cumparaturi si te temi ca suma de care dispui nu este suficienta. Te gandesti sa te imprumuti, insa aminteste-ti ca va urma ceva si mai costisitor si nu iti permiti asa ceva acum.

Rac

Este ziua unui amic si nu ai nicio idee in privinta cadoului. Consulta-te cu cineva care stie mai multe, pentru ca persoana respectiva este destul de pretentioasa si nu iti permiti sa faci o gafa.

Leu

Cand ai foarte multa treaba, urasti sa fii intrerupt de persoane ce iti spun numai lucruri nesemnificative. De aceea, te inchizi in birou si refuzi sa comunici cu cei din jur.

Fecioara

O duci ceva mai bine din punct de vedere financiar si deja ai pus ochii pe ceva pe care sa dai banii. Ar fi o idee sa astepti cateva zile si abia apoi sa pui totul in practica. Poate te atrage altceva.

Balanta

Te intelegi foarte bine cu o persoana aflata la conducerea firmei in care activezi. Foloseste-te asa cum trebuie de acest atu si nu incerca sa profiti.

Scorpion

Astepti cu nerabdare sfarsitul lunii pentru a profita din plin de cateva zile libere. Ai nevoie de acestea pentru a-ti incarca bateriile. Doar la acest aspect o sa te gandesti astazi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic