Horoscop: 12 decembrie 2014

Vineri, 12 Decembrie 2014, ora 07:30
3645 citiri
Horoscop: 12 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Esti capabil sa faci absolut tot ceea ce ti-ai propus, pentru ca astrele, in special Pluto, iti ofera forta necesara. Nu lasa micile detalii sa stea in calea ta si concentreaza-te pe ceea ce este esential.

Capricorn

A venit timpul sa te calmezi putin. In ultimele zile, ai alergat prin oras dupa niste acte, dar acum a venit si momentul odihnei.

Varsator

Indiferent de ce se intampla astazi, buna ta dispozitie nu poate fi stirbita de nimic. Doar spre seara te ingrijoreaza ceva cu privire la partenerul de viata, dar rezolvi totul in cateva minute.

Pesti

Ai dispozitia necesara pentru a merge la cumparaturi, asa ca pregateste portofelul, pentru ca o sa stai ore in sir pe drumuri.

Berbec

Trebuie sa rezolvi cateva rugaminti ale unor prieteni care insista de ceva vreme sa li te alaturi pentru o cauza pe care o considera nobila.

Taur

In timpul zilei vei fi victima unei incurcaturi pe care trebuie sa o rezolvi rapid pentru a nu se agrava lucrurile. Pastreaza-ti calmul pentru a depasi cu bine momentul delicat.

Gemeni

Esti plin de energie, dar nu ai chef de munca. Vrei sa te plimbi, sa pleci din oras sau sa faci orice altceva numai sa iesi din birou unde ti se pare ca este o atmosfera neplacuta.

Rac

Ai parte de o mica dezamagire, dar care pentru tine pare o adevarata tragedie. Esti perfectionist si tocmai de aceea te comporti ca si cum ti s-ar fi scufundat toate corabiile.

Leu

Esti foarte autocritic si ai impresia ca nimic nu iti iese cum trebuie, desi toti cei din jur te felicita pentru reusitele tale. Fii ceva mai permisiv cu propria persoana.

Fecioara

Indreapta-ti atentia catre noi proiecte chiar daca se apropie sfarsitul anului. Altfel, risti sa pierzi timpul degeaba si sefii sa observe.

Balanta

Esti luat in vizor de cineva si nu te lasa deloc in pace. Ajunge sa te streseze cautandu-te pe toate mijloacele de care dispune, telefon, email sau chiar retele de socializare.

Scorpion

Scapi de o sarcina enervanta care te obosea inca de la primele ore ale zilei. Simti o mare eliberare si petreci timpul respectiv intr-un mod mult mai placut.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop 12 decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic