Horoscop: 12 februarie 2016

Vineri, 12 Februarie 2016, ora 07:23
4226 citiri
Horoscop: 12 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Imaginatia va zboara fara control. Prin urmare, capacitatea de a vedea lucrurile obiectiv si de a lua decizii in mod independent sunt compromise. Evitati actiunile "abrupte", macar in prima parte a zilei. Spre seara, lucrurile se indreapta si va puteti duce la bun sfarsit planurile.

Pesti

Ar trebui sa va lasati partenerul sa decida si singur. Oferiti-i un pic de libertate. Chiar daca va reveni asupra hotararii intreaga dimineata, pana la urma va veti pune de acord si veti lua o decizie care sa fie benefica amandurora.

Berbec

Prima parte a zilei este favorabila activitatilor de rutina, semnarii documentelor, interactiunii cu colegii si functionarii, care ar putea sa va faca si mici favoruri. Spre seara, veti avea probleme personale (in familia extinsa sau mariaj).

Taur

Succesul e garantat in afaceri si negocieri, in tot ce tine de sfera profesionala si chiar intalniri personale ori calatorii. Puteti apela cu incredere la un specialist, pentru un sfat avizat, fie ca e vorba despre afaceri, finante, sanatatea sau educatia copiilor.

Gemeni

Conditii favorabile pentru interactiunea cu cei ai casei si rezolvarea unor probleme minore de familie. Incercati sa evitati sa semnati documente oficiale pentru ca riscati sa faceti o greseala care va va costa.

Rac

Norocul e cu voi intreaga zi. Cei nascuti la mijlocul lui iulie vor aprecia mai cu seama ce li se intampla. Discutii incununate cu succes, scurte calatorii, o analiza pertimenta a informatiilor - asta va rezerva astrele.

Leu

In incercarea de a rezolva probleme minore, apelati la intelect, experienta, simtul observatiei si cunostinte. Forta bruta nu va va ajuta in niciun fel. Concentrati-va pe asptectul financiar; e cazul sa va analizati starea contului din banca.

Fecioara

Dimineata veti avea cele mai multe si mai stralucite oportunitati, mai ales daca v-ati nascut la mijlocul lui septembrie. Veti comunica bine, veti fi energici, orientati catre finalitate, decisi. Munciti mai bine singur decat in echipa.

Balanta

Viitorul vi se arata clar, in detaliu, fara umbre si ambiguitati. Totusi, nu ar strica sa cereti sfatul cuiva specializat, pe anumite chestiuni, si sa nu va limitati la propriile concluzii.

Scorpion

Veti face progrese vizibile in negocierile pe care le purtati, gratie unor informatii neoficiale pe care le primiti sau in urma unor drumuri doar de voi stiute. Jucati rolul mediatorului in niste tranzactii complicate sau usor confuze.

Sagetator

Va faceti niste contacte utile peste granite. Acestea nu se limiteaza la viata profesionala, ci e vorba de oameni care va pot deveni prieteni, oameni care gandesc ca voi. Apucati-va de treaba dis-de-dimineata, daca nu vreti sa fiti coplesit de evenimente.

Capricorn

Coincidente amuzante sau dimpotriva, generatoare de frustrare apar dimineata, dar situatia se schimba pana la pranz. Dupa-amiaza lucrati cu facturi, poate aveti de-a face cu Fiscul, aduceti niste modificari unor acte oficiale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 12 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic