Horoscop, 12 iulie 2010

Luni, 12 Iulie 2010, ora 10:10
2581 citiri
Horoscop, 12 iulie 2010

Rac

La serviciu conflictele cu o colega de munca devin din ce in ce mai tensionate, desi stii ca ea iti este superiora ca experienta de viata. Pentru a mai scapa de tensiune, iesi seara in oras cu prietenii.

Leu

Astazi nu prea ai energie si te simti obosit. Desi ai un conflict cu cineva, abandonezi rapid lupta, spre deosebire de alte ocazii. S-ar putea sa te reintalnesti cu o veche iubire.

Fecioara

O problema de sanatate a parintilor te va determina sa iti faci un control medical amanuntit. Din fericire, nu este nimic grav. Incearca sa te linistesti si sa iti canalizezi energia intr-o singura directie.

Balanta

Unele dintre problemele tale se vor rezolva, inclusiv una foarte importanta cu partenerul de viata. Pe plan profesional, vei gasi o modalitate de a-ti spori castigul.

Scorpion

Astazi ai succes pe toata linia, dar mai ales la serviciu unde iti va fi repartizat un nou proiect important. Stai bine si cu banii si partenerul te va surprinde cu un gest romantic.

Sagetator

Astazi cineva iti va face o propunere de iesit in oras pe care tu o vei accepta, desi ai o multime de treaba la serviciu. Ai grija sa nu te suprasoliciti.

Capricorn

Vei fi foarte iritat la serviciu din cauza sefului care nu iti da pace. Te nemultumeste faptul ca nu iti recunoaste potentialul. O discutie cu partenerul te va linisti.

Varsator

Vei fi incarcat la serviciu cu o multime de probleme, fapt pentru care te vei simti un pic depasit de situatie. Nu dispera, pana pe seara vei reusi sa le descurci pe toate si chiar sa fii laudat pentru ele.

Pesti

Astazi vei da o multime de bani pe ceva total nefolositor, dar acest lucru te va face fericit. Oricum iti permiti pentru ca astazi vei avea si un castig in bani. La serviciu si acasa toate merg bine.

Berbec

Ai un conflict cu persoana iubita in care vei incerca sa ii demonstrezi ca tu ai dreptate, desi nu ai. Problema banilor te face usor nervos si ingandurat. S-ar putea sa primesti un cadou de la cineva de la care nu te asteptai.

Taur

Ti se fac propuneri de avansare pe plan profesional si tu incerci sa le iei in considerare. Te supara un membru al familiei dar pana la sfarsitul zilei veti face pace.

Gemeni

Simti nevoia sa vorbesti cu cineva si vei apela la partenerul de viata. Esti foarte nervos si irascibil si nimeni nu va putea sa iti intre astazi in gratii. Mai scapa de stres practicand un sport.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic