Horoscop: 12 iulie 2011

Marti, 12 Iulie 2011, ora 07:30
2413 citiri
Horoscop: 12 iulie 2011
Foto: Ziare.com

Rac

Cineva apropiat ti-a furnizat cateva idei in legatura cu ceea ce ar fi bine sa faci in continuare si le si pui in practica. Laudele si poate o prima financiara nu vor intarzia sa apara. Acest lucru te va ajuta sa iti recapeti increderea in propriile forte.

Leu

O sa ai parte de multe activitati ce iti vor pune inteligenta la incercare. Poate fi vorba si despre un test, asa ca ai grija la comportament. Pastreaza-ti calmul chiar daca simti nevoia sa tipi de nervi. Daca stii cum sa manevrezi totul, va fi in avantajul tau.

Fecioara

Faci cateva propuneri interesante si nimeresti si oamenii potriviti pentru aceste sarcini. O persoana cu functie inalta va observa tot ce se intampla si te va lua in vizor, intr-un sens bun.

Balanta

Daca esti implicat intr-o relatie de mai mult timp, ai grija in zilele urmatoare pentru ca nervii iti vor fi intinsi la maximum si exista sanse sa cedezi in fata presiunii. Mai bine pleaca pentru cateva zile. Astfel, o sa te poti linisti si gandi la ce trebuie facut.

Scorpion

Chiar astazi cand ai nevoie de cat mai multa energie simti ca iti cedeaza organismul. Ia repede niste vitamine sau bea un energizant. Ceea ce ai de facut nu poate fi amanat.

Sagetator

O sa urmeze cateva cheltuieli ce nu sunt tocmai pe placul tau. Ai vrea sa dispari in zilele destinate platilor facturilor, insa nu este posibil si te conformezi. Adevarata problema va fi o factura la care nu te asteptai.

Capricorn

Chiar daca muncesti mai mult decat de obicei, nu te astepta la cuvinte frumoase din partea superiorilor. Consoleaza-te cu gandul la perioada libera in care vei putea fi propriul sef.

Varsator

Zilele acestea nu prea te intereseaza ce se intampla la birou si vei fi mai atent la ceea ce tine de viata personala. In mod clar, telefoanele primite de la prieteni vor fi mai interesante decat e-mailurile venite din partea superiorilor.

Pesti

Nu te lasa dus de val oricat de mult ti-ai dori sa faci ceea ce vrei acum. Analizeaza bine toate detaliile si abia dupa ce te consulti cu mai multi cunoscuti mergi si spune ceea ce ai hotarat.

Berbec

Desi la prima vedere totul pare usor, lucrurile nu stau chiar asa si suferi cand vezi ca cei din jur nu iti inteleg eforturile. Poate vina este a ta ca nu vorbesti.

Taur

Sunt sanse mari sa faci rost de o suma maricica de bani, insa ai grija la modul in care vrei sa imparti banii pentru a nu te trezi fara ei si fara facturi platite. Daca stii ca nu te poti abtine sa nu cumperi ceea ce vezi, roaga pe cineva apropiat sa achite totul in locul tau.

Gemeni

Vremea de afara iti permite sa faci ceea ce aveai in program. Asta inseamna distractie, voie buna si relaxare in compania unor persoane dragi.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic iulie , #horoscop zilnic