Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 12 iunie 2012

Marti, 12 Iunie 2012, ora 09:06
3446 citiri
Horoscop: 12 iunie 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

Un apropiat te roaga sa il ajuti intr-o problema cam delicata. Nu esti sigur daca sa o faci sau nu. Este posibil sa superi pe altcineva din cercul de prieteni si de aceea trebuie sa fii foarte atent.

Rac

Parca esti bagat in priza. Nu ai stare deloc. Ai foarte multa treaba si nu vrei sa fii deranjat. Cei din jur ar trebui sa fie constienti de asta si sa te lase in pace, daca nu vor sa te descarci pe el.

Leu

Incepi ziua foarte bine si o sa termini in aceeasi linie. O ruda iti da o veste foarte buna si exact de asta aveai nevoie pentru a face ceva ce iti doreai de mult timp.

Fecioara

Calitatile de care dai dovada te vor ajuta sa fii ales un fel de lider si sa faci tot ce este mai bine pentru grupul tau. O sa fii foarte multumit de rezultate si pe viitor ai vrea sa repeti experienta.

Balanta

Nu te lasa dus de nas de cineva care vrea sa profite de pe urma muncii tale. Ai grija la toti cei ce par prea draguti cu tine. Decat sa suferi, mai bine pastreaza distanta.

Scorpion

Ai grija ce spui in timpul sedintei de astazi. Se vor discuta lucruri importante si trebuie sa fii calm, chiar daca uneori se incing spiritele. Va fi un efort pentru ca mai tarziu sa iti fie mai bine.

Sagetator

Ziua incepe bine. Esti linistit si iti vezi de munca fara probleme. Pe la amiaza o sa fii putin tulburat de un telefon, insa stai linistit ca este vorba despre o alarma falsa.

Capricorn

Nu te apuca de ceva inainte sa fii sigur ca este drumul cel bun. Incearca sa discuti cu mai multe persoane si sa le afli parerea. Ti-ar prinde bine sfaturile cuiva avizat.

Varsator

Nu este o zi buna pentru a incepe sa pui bazele unei noi afaceri. Astrele nu iti sunt favorabile si mai bine astepti cateva saptamani pentru a te asigura ca riscul pe care ti-l asumi nu este foarte mare.

Pesti

Faci totul pe fuga si din cauza asta risti sa ai probleme. Mai bine stai mai mult la munca, dar asigura-te ca este totul bine decat sa fii nevoit sa te intorci.

Berbec

Urmeaza sa participi la un eveniment in compania mai multor oameni. Ai emotii pentru ca nu i-ai vazut de mult timp, insa seara se va dovedi un adevarat succe.

Taur

Esti schimbator. Acum spui ceva si peste cinci minute te razgandesti. Daca ai fi doar tu implicat nu ar deranja pe nimeni, insa incurci pe cineva care nu isi permite astfel de lucruri acum.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic