Horoscop: 12 iunie 2013

Miercuri, 12 Iunie 2013, ora 07:08
2337 citiri
Horoscop: 12 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Daca ai de gand sa te implici intr-o afacere despre care nu cunosti nimic, intreaba inainte despre cateva detalii. In acest fel te asiguri ca nu vei avea probleme pe viitor.

Rac

Datele primite de la un coleg te vor ajuta sa termini mult mai repede ceea ce ai in lucru. Asta inseamna ca seara o sa o ai libera si te poti distra cu prietenii.

Leu

O sa ai o zi plina de treaba. Inca de la prima ora alergi prin oras pentru a pune la punct ceva. Ti-ai dori ca ziua sa aiba 48 de ore. Nu se poate, asa ca trebuie sa te descurci.

Fecioara

Faci fata cu brio testelor pe care ti le dau superiorii. Nu te gandeai ca acestea vor avea urmari atat de bune. Asteapta-te la o veste buna.

Balanta

Cineva din anturaj incearca sa iti ocupe locul si iti pune bete in roate in ceea ce derulezi. Nu te necaji, ci din contra. Gandeste-te ca in acest fel afli care sunt oamenii de calitate si care nu.

Scorpion

Viitorul pare luminos. Primesti o veste buna, care te va face sa zambesti toata ziua. Iti schimbi cu totul atitudinea.

Sagetator

Faci un act caritabil si donezi ceva cuiva aflat la nevoie. De obicei, nu reactionezi la astfel de cazuri, insa acum te uimesti si pe tine.

Capricorn

Ai un program incarcat si te chinui sa termini totul in timp util ca sa ajungi la o intalnire programata dupa ora 20:00. Ce urmeaza in timpul intrevederii te va influenta in planurile profesionale pentru viitor.

Varsator

Te pricepi extrem de bine la ceva si acum primesti cereri de consiliere in acest domeniu. Ai putea sa faci o afacere din asta.

Pesti

O sa ai parte de o reusita profesionala, ceea ce te face extrem de fericit. Consideri ca acesta este un motiv bun pentru a te intalni cu prietenii ca sa sarbatoriti.

Berbec

Ti se interzice ceva si simti ca iti este ingradita libertatea de a face ceea ce stii mai bine. Te lupti timp de cateva ore pentru a putea sa pui in practica ceea ce ai in gand.

Taur

Esti o persoana onesta si cu mult bun simt, dar atunci cand cineva te enerveaza ingrozitor uiti de cei sapte ani de acasa si il/o pui la punct.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iunie 2013 , #horoscop zilnic