Horoscop: 12 noiembrie 2015

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 06:57
4212 citiri
Horoscop: 12 noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Scorpion

Romantismul, daramarea barierelor, reinventarea propriei persoane si imbunatatirea reputatiei va iau gandurile de la problemele materiale cu care va confruntati.

Sagetator

Daca vreti sa luati o pauza de la proiectele marete, sa va intoarceti un pic la viata traita in ritm lent, in pace, nici ca se putea sa alegeti o zi mai buna. E o zi in care respectati rutina de care ati uitat in ultima perioada, o zi in care nu va deranjeaza sa va subordonati din punct de vedere profesional, in care aveti grija la dieta.

Capricorn

Stelele va dicteaza sa incetiniti ritmul, sa va relaxati, sa va bucurati de timpul petrecut cu copiii, rudele sau pur si simplu va odihniti in linistea caminului. O zi ca aceasta asteptati de multa vreme.

Varsator

Aveti nevoie azi de atmosfera linistita a unei case unde sunteti bine primiti, asa ca puteti merge la tara sau in casa parintilor. Veti fi hraniti ca in vremuri trecute si chiar sarutati inainte de a merge la culcare. Va era dor de astfel de sentimente.

Pesti

Veti gasi atmosfera de camin, caldura emotionala la care tanjiti, nu in casa dvs., ci in cea a unui prieten sau a unei rude. E posibil ca in casa voastra renovarile sa fie in toi.

Berbec

Ar fi cazul sa va concentrati putin asupra afacerilor, sursei de bani, poate sa faceti ceva schimbari la acest capitol. Situatia dvs. profesionala nu este foarte clara, dar aveti sansa sa va reevaluati nevoile si oportunitatile.

Taur

E o zi in care taurii se simt ca pestii in apa: sunt calmi si se desfata cu activitati care le fac placere (gatitul, de exemplu). Analizati-va starea sanatatii, canalizati-va atentia asupra cerintelor organismului.

Gemeni

Ca sa nu fiti striviti de atatea responsabilitati ce tin de familie, treceti in revista scenariile capabile sa stabilizeze lucrurile acasa. Nu inseamna ca trebuie sa reinventati roata: e suficient sa fiti putin mai atent la capitolul finante.

Rac

Nevoia de calm, cald si alint devine din ce in ce mai puternica. Din fericire, aveti pe cineva alaturi care va poate indeplini cu brio aceste nevoi. Nu neglijati familia in tot ansamblul ei.

Leu

Situatia materiala se rasfrange asupra tuturor actiunilor voastre azi, chiar daca nu vreti sa recunoasteti asta. E valabil mai ales in cazul leilor nascuti in iulie.

Fecioara

Va trece prin cap azi sa jucati totul pe o carte. In realitate, insa, nu sunteti dispus sa riscati nimic. Sunteti o fiinta practica prin definitie, care nu se abate de la principii, iar aceste argumente vor cantari inclusiv intr-o discutie de afaceri.

Balanta

E nevoie de maxima atentie in ceea ce priveste propriile resurse financiare, cat si manipularea celor care nu va apartin. Lucrati la un proiect ce nu tolereaza graba si neatentia, asa ca incetiniti ritmul si ganditi-va bine.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 12 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic