Horoscop: 12 septembrie 2017

Marti, 12 Septembrie 2017, ora 06:56
6498 citiri
Horoscop: 12 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Fii tu si nu ai cum sa faci ceva gresit. Daca alegi cu inima impacata, nu ai ce sa regreti, pentru ca inseamna ca in acel moment acel lucru te face fericit. Traieste clipa fara sa mai faci planuri.

Balanta

Ceva din interiorul tau iti spune sa te trezesti si sa asculti sufletul cu mai multa atentie. Nu lasa ceva nesemnificativ sa iti strice sansa de a te simti bine si implinit.

Scorpion

Foloseste-ti emotiile pentru a umple un gol. Simti ca ceva lipseste pe un anumit plan. Singur trebuie sa realizezi daca e in viata personala sau profesionala. Nimeni nu poate lua decizii in locul tau.

Sagetator

Fii putin egoist in aceasta zi. Sensibilitatea altora te poate impiedica sa faci ceva ce iti face tie bine. Asaza o bariera intre tine si omul respectiv. Protejeaza-te.

Capricorn

Ti se ofera ocazia sa faci ceva bun pentru tine. Nu te lasa acaparat de ganduri si planuri, ci gandeste-te putin si la ceea ce te face pe tine sa te simti bine.

Varsator

Nu iti subestima puterea si inceredea in tine. Chiar daca intalnesti oameni care te pot pune la pamant din doua cuvinte, pregateste-te sa le faci fata in asa fel incat vorbele lor sa ricoseze direct.

Pesti

Nu este nevoie sa te porti cu manusi cu cineva din preajma ta daca nu simti nevoia sa o faci. Fii sincer pentru ca ceea ce simti tu nu poate fi comandat.

Berbec

Ai o zi foarte aglomerata la birou, dar te gandesti cu entuziasm la ceea ce urmeaza sa faci seara cand ai programat un eveniment la care vrei sa ajungi de multa vreme.

Taur

Esti foarte incarcat. Ai o multime de ganduri care nu iti dau pace. Trebuie sa te gandesti la binele tau si daca aceste idei nu au legatura directa cu tine sa nu te mai lasi afectat.

Gemeni

Vrei sa schimbi brusc directia si sa iei totul de la inceput. Nu esti multumit de ceea ce ai facut si nu vrei sa mai pierzi timpul cu detalii. Noile tale planuri ar putea sa deranjeze pe cineva.

Rac

Uneori esti un munte de diplomatie si alteori esti sincer si nu treci prin niciun filtru ceea ce spui. Astazi va fi un moment in care te vei simti eliberat de ceea ce ai pe suflet.

Leu

Ai o multime de treburi de facut marti, asa ca trezeste-te cat mai devreme si asigura-te ca esti pregatit. Cuvintele tale nu vor trece neobservate de cei din jur. Te afli intr-o perioada de cautare a unor obiective.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 12 septembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic