Horoscop: 13 august 2012

Luni, 13 August 2012, ora 11:40
2649 citiri
Horoscop: 13 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Nu ai cum sa justifici faptul ca nu ti-ai respectat cuvantul dat fata de un membru al familiei. I-ai promis ca il ajuti sa faca ceva, insa ai uitat si l-ai lasat sa se descurce. Acum trebuie sa gasesti o varianta pentru a te revansa fata de el/ea.

Fecioara

Ai extrem de multa treaba, insa sefii nu se opresc din a-ti da alte sarcini. Ar fi cazul sa le spui ca esti aglomerat si ca risti sa nu faci totul bine. Daca taci, vor crede ca te descurci si iti vor mai da.

Balanta

Nu este momentul bun pentru a-ti face cunoscute ideile pentru ca in jurul tau este cineva care s-ar putea sa isi insuseasca proiectele. Discuta cu familia, daca simti nevoia sa impartasesti cuiva ce ai de gand.

Scorpion

Daca ai de semnat acte, fii atent la conditiile ascunse. Astrele prevad o posibila problema din care o sa scapi foarte greu. Fii atent acum ca sa eviti problemele de mai tarziu.

Sagetator

Nu accepti faptul ca nu iti iese proiectul asa cum sperai. Te dai peste cap ca sa iti pui in ordine ideile, in asa fel incat sa iasa totul cum vrei. O sa ai parte de succes, insa dupa multe ore de munca.

Capricorn

Relatia cu partenerul de viata este din ce mai buna. Este pe placul tau. Daca tot esti multumit, fa ceva ca ii arati si lui sau ei asta. Un cadou sau o vacanta mica surpriza ar fi o idee buna.

Varsator

E ciudat sa iei singur deciziile la locul de munca. Ai primit o responsabilitate cam mare pentru puterile tale si esti luat prin surprindere de multe detalii. Incearca sa te concentrezi pentru ca, altfel, sefii vor crede ca nu esti capabil sa faci ceea ce iti cer si sfarsitul nu va fi unul bun pentru tine.

Pesti

Astrele iti ofera multa energie astazi. Esti norocos si asta se vede in actiunile tale. Zambesti mai mult ca de obicei si esti deschis ideilor noi.

Berbec

Nu te lasi doborat de faptul ca un prieten ti-a facut ceva rau. Treci peste, insa nu uiti si o sa ii reprosezi atunci cand vei considera ca este cazul. Totusi, nu iti face un scop din a-l face sa plateasca.

Taur

Ai avut cateva zile in care te-ai simtit legat de maini si de picioare. Nu ti s-a permis sa faci ceea ce ai dorit, insa acum ai capatat libertatea de care simteai nevoie. Profita.

Gemeni

Casa dragostei intra intr-o perioada in care se pune accentul pe romantism. Te gandesti la o cina romantica sau macar la cateva ore pe care sa le petreci doar cu cel drag. Scapa de copii si asigura-te ca o sa ii faci toate poftele partenerului de viata.

Rac

Ai ignorat activitatile casnice, iar acum nu o sa poti merge unde doreai pentru ca trebuie sa te ocupi de curatenie si alte treburi. Sa iti fie invatatura de minte si sa faci totul la timp.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic