Horoscop: 13 decembrie 2010

Luni, 13 Decembrie 2010, ora 10:58
2597 citiri
Horoscop: 13 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Sagetator

O sa ai parte de un inceput de saptamana foarte bun si la locul de munca, dar si acasa, unde te asteapta o surpriza din partea partenerului de viata. In plus, o sa primesti si o colaborare, care iti va aduce un castig financiar in plus.

Capricorn

Astrele prevad o zi buna din punct de vedere profesional. O sa ai mult de munca, insa cu folos pentru ca rasplata va fi pe masura. Partenerul de viata iti face multe surprize in ideea ca este luna cadourilor.

Varsator

Ai multa treaba si ar fi indicat sa nu zabovesti pe drum, ba chiar ar fi bine sa sari peste cafeaua de dimineata si sa te pui direct pe treaba. In acest fel vei fi sigur ca o sa termini toata treaba la timp si nu vei fi nevoit sa ramai peste program la munca.

Pesti

Ai probleme din cauza unui amic, care ti-a promis ca te ajuta intr-o problema, iar acum nu mai da niciun semn de viata. In aceasta situatie, esti nevoit sa te descurci fara ajutorul sau si chiar o sa reusesti. Dupa ce pui la punct acest aspect, vei fi nevoit sa faci unele cheltuieli suplimentare, asa ca ai grija cum iti imparti banii.

Berbec

Nu ar fi indicat ca astazi sa te apuci sa dai cu bani in stanga si in dreapta, pentru ca spre sfarsitul saptamanii o sa te confrunti cu unele cheltuieli neprevazute si risti sa nu ai bani pentru a achita datoriile.

Taur

Perioada aceasta te face melancolic si se trezeste in tine o dorinta aparte de a sta mai mult cu familia, fapt pentru care incerci sa iti iei cateva zile libere si sa petreci acest timp cu persoanele dragi.

Gemeni

Ai mult timp la dispozitie si nu ai nici cea mai mica idee despre ceea ce trebuie sa faci. O idee buna ar fi sa iesi sa te plimbi prin magazine. Asta nu inseamna ca trebuie sa cumperi ceva, ci doar sa te uiti la ornamentele magazinelor, sigur te vei simti mai bine.

Rac

Astazi o sa ai parte numai si numai de momente bune. Este posibil sa afli ca va trebui sa pleci intr-o calatorie alaturi de partenerul de viata, dar si sa primesti un cadou. Chiar si la locul de munca lucrurile vor evolua intr-un sens bun pentru tine.

Leu

Astrele prevad un inceput de saptamana plin de energie si momente de calitate pentru tine. Ba mai mult, incepi deja sa primesti cadouri si asta te umple de energie si voie buna. Nici ca ti-ai putea dori o zi mai buna.

Fecioara

Partenerul de viata pune la cale un plan pentru a te surprinde intr-un mod placut si asta ii cam mananca din timpul liber pe care de obicei il petrecea alaturi de tine. O sa te cam ingrijizoreze acest lucru, insa cand vei afla despre ce este vorba o sa dispara orice urma de teama.

Balanta

Ai multa multa treaba, insa nu prea te gandesti la asta, ci la intalnirea de dupa slujba. Ai face orice sa scapi mai devreme de la locul de munca. Cel mai bine ar fi sa te concentrezi asupra muncii cateva ore si apoi o sa iti poti vedea linistit de treburile personale.

Scorpion

Nu ai rabdare sa vina weekendul si incepi sa faci cheltuieli de pe acum. Ar fi bine sa fii cumpatat la cumparaturi, ca sa nu ajungi sa ramai fara bani in portofel.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2010, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic
Comentarii