Horoscop: 13 decembrie 2012

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 07:14
3807 citiri
Horoscop: 13 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

Nu ai chef de munca si ai face orice altceva in afara de ceea ce tine de lucru. Esti atent la dialogurile colegilor si te implici in discutii ce nu tin de tine. Ai grija sa nu ii agasezi si sa devii "cel ce trebuie evitat".

Capricorn

O sa ai multa treaba si ar fi indicat sa nu pierzi timpul pe drum. Ar fi cazul sa pleci mai devreme de acasa, doar sa te asiguri ca nu ai probleme cu intarziatul. Asteapta-te sa ramai peste program. Va fi o zi ingrozitoare, insa maine o sa primesti o recompensa.

Varsator

Esti pus pe criticat astazi. Nimic nu ti se pare in regula si comentezi pana si la modul in care colegii consuma cafeaua dimineata. Las-o mai usor ca sa nu ii superi pe toti.

Pesti

Se anunta o sedinta extrem de importanta. Trebuie sa fii pregatit, asa ca arunca un ochi pe notite inainte de a te prezenta in fata sefilor.

Berbec

Faci ceva ce iti va aduce o mare satisfactie. Poate fi vorba despre un comision sau o avansare din punct de vedere ierarhic. Si una si cealalta te vor bucura foarte mult.

Taur

Multa agitatie in jurul tau. Astrele prevad o zi epuizanta, insa nu din cauza efortului depus, ci datoria unor evenimente cu o mare insemnatate din punct de vedere moral.

Gemeni

In sanul familiei apar discutii neplacute din cauza unei rude ce si-a facut aparitia pe neasteptate. Aveai alte planuri, insa acum esti obligat sa faci cateva modificari.

Rac

Ai ratat un moment important pentru cel drag. Se simte neglijat si dezamagit si o sa fii nevoit sa faci ceva iesit din comun pentru a-l face sa revina la sentimente mai bune fata de tine.

Leu

Ai foarte multe drumuri de facut, asa ca incearca sa termini treaba cat mai repede. Lasa totul in regula ca sa nu fii nevoit sa te intorci la birou ca sa rezolvi anumite aspecte pe care un coleg nu le intelege.

Fecioara

Ai foarte multa energie. Mult prea multa fata de obicei. Cei de la job nu prea inteleg carui fapt se datoreaza acest lucru, insa nici nu pun prea multe intrebari pentru ca le place atitudinea ta.

Balanta

Esti mereu cu zambetul pe buze si omul de care ar avea oricine nevoie in jurul tau. Vezi partea plina a paharului chiar si in cel mai sumbru scenariu.

Scorpion

Oboseala incepe sa isi spuna cuvantul. Te simti din ce in ce mai rau si o sa clachezi la un moment dat, daca nu schimbi repede ceva. Partenerul de viata iti ofera o solutie buna. Cel mai probabil o calatorie.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic