Horoscop: 13 decembrie 2013

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 06:58
2842 citiri
Horoscop: 13 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Primesti un email sau un telefon de la un prieten foarte drag. Chiar daca nu este o veste buna, nu te speria, pentru ca situatia se va rezolva inainte sa reusesti sa iti dai seama ce se intampla.

Capricorn

Muncesti prea mult, iar atunci cand esti epuizat degeaba o faci, pentru ca trebuie sa iei totul de la capat. Mai bine fa o pauza si abia apoi revino la lucru.

Varsator

Starea de sanatate nu iti permite sa mergi la evenimentul la care ai fost invitat, asa ca mai bine anuleaza intalnirea. Stai acasa si bea ceai cald.

Pesti

Soarele iti ofera un tonus aparte astazi. Radiezi, stralucesti si esti incontinuu cu zambetul pe buze. O sa ai parte de o surpriza pe seara.

Berbec

Te adaptezi foarte bine la schimbarile din viata ta. Imediat vezi partea plina a paharului si te conformezi oricarei situatii. Iti prinde bine aceasta atitudine.

Taur

In ciuda faptului ca ai de predat un proiect foarte importat tu razi incontinuu. Pe la pranz revii cu picioarele pe pamant si organizezi totul pentru ca prezentarea ta sa fie excelenta.

Gemeni

Tine cont de ceea ce iti spune seful astazi. Daca nu esti atent la cererile sale, o sa omiti ceva si o sa platesti pentru asta cand te astepti mai putin.

Rac

Astazi esti pus sub semnul planetei bunului gust, adica ai un simt aparte pentru eleganta si rafinament. Faci cateva achizitii deosebite pentru locuinta.

Leu

Ti-ai setat un obiectiv indraznet. Esti constient de faptul ca trebuie sa muncesti mai mult decat de obicei pentru ca acest lucru sa se intample.

Fecioara

De multe ori ignori semnele din jurul tau care iti arata ca drumul pe care ai pornit nu este cel bun. Nu faci acest lucru si astazi. Dai inapoi cand vezi ca ceva nu merge bine.

Balanta

Lipsa somnului incepe sa isi spuna cuvantul. Ai pierdut multe nopti in ultima perioada. Ar fi indicat ca in zilele urmatoare se dormi mai mult.

Scorpion

Ai impresia ca un prieten iti ascunde ceva si te deranjeaza acest lucru. Faci putin pe detectivul si afli despre ce este vorba, dar ii intelegi nevoia de a tine pentru el ceva atat de intim.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 13 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic