Horoscop: 13 decembrie 2017

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 07:11
7527 citiri
Horoscop: 13 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Vrei sa cumperi ceva si e momentul potrivit. Bani ai, dispui de putin timp liber si are si cine sa mearga cu tine. Nu mai sta pe ganduri si fugi in magazine.

Capricorn

Apreciezi prezenta cuiva mai in varsta in preajma ta. Ai ce invata de la omul respectiv, asa ca petrece-ti timpul cu el in perioada urmatoare.

Varsator

Cel mai important element de pe agenda ta are legatura cu familia si cu cel drag. Partenerul de viata ti-a reprosat un lucru si ii dai dreptate. Vei face ceva pentru acesta in dorinta de a-i arata ca ai inteles.

Pesti

Pierzi notiunea timpului atunci cand vorbesti cu cineva drag. Poate fi vorba despre un prieten pe care nu l-ai vazut demult sau despre cineva abia cunoscut.

Berbec

Rezolvi o problema in numele unor rude si o sa alergi putin prin oras. Ajutorul oferit ti se va intoarce inspre seara. In ultimele ore ale zilei o sa fii nevoit sa improvizezi ceva si se va ajunge la o situatie foarte amuzanta.

Taur

Iti permiti sa fii condus de sageata lui Cupidon. Vei reaprinde flacara din relatia ta sau te afli la inceputul uneia ce va deveni foarte importanta pentru tine. Si la locul de munca se va intampla ceva notabil.

Gemeni

Te vei cam neglija pentru ca te grabesti sa fii alaturi de cineva drag. Trece printr-un moment foarte important si nimic nu mai conteaza pentru tine decat sa ii fie bine acestei persoane.

Rac

Ai transmis cuiva un mesaj printr-o alta persoana, dar la destinatie nu a ajuns ceea ce trebuie. Ocupa-te de aceasta incurcatura chiar astazi. Cineva iti cere o favoare si vei sta putin pe ganduri pana sa accepti, ceea ce poate fi interpretat gresit.

Leu

Nu se anunta o zi iesita din comun, dar tu esti multumit, pentru ca aveai nevoie de putina liniste. Vei folosi acest timp pentru a medita asupra unui eveniment care ti s-a intamplat recent.

Fecioara

Cineva te-a dezamagit si in aceasta perioada incearca sa iti recastige increderea. Va reusi, dar nu ii va fi usor deloc. Va fi supus unor incercari.

Balanta

Chiar daca nu vei vorbi prea mult, gesturile tale vor fi foarte sugestive pentru a arata celor din jur ceea ce doriti sa faceti. O sa ti se permita sa te desfasori in liniste.

Scorpion

Dragostea ta pare sa prinda contur. Daca esti implicat intr-o relatie, accepti ceva important pentru tine si partener. Iar daca esti singur, apare cineva interesant la orizont.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 13 decembrie, #horoscop zilnic, #horosoco 2017 , #horoscop zilnic