Horoscop: 13 ianuarie

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 06:40
7074 citiri
Horoscop: 13 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Lansezi o provocare catre mai multe persoane si o sa fii impresionat de numarul celor care vor incerca sa rezolve situatia. Seara o vei petrecere intr-o atmosfera romantica.

Varsator

Esti o fire prietenoasa si astazi o sa dovedesti de ce oamenii te considera o persoana sociabila. Rezolvi un conflict intre doua persoane.

Pesti

Faci cumparaturi pentru casa si achizitionezi si un lucru pe care ti-l doresti de ceva timp. Chiar daca a trecut Craciunul de cateva saptamani consideri ca acesta este cadoul tau.

Berbec

Curatenia si ordinea din casa iti ocupa mai mult timp decat iti doreai. Dar trebuie sa te ocupi de asta pentru ca vei primi musafiri.

Taur

Rutina zilnica incepe sa isi spuna cuvantul si sa te plictisesti. Ai nevoie de ceva nou in viata ta si iti indrepti atentia catre job. Aici poti schimba ceva.

Gemeni

Nu face excese alimentare, pentru ca risti sa iti petreci weekendul in pat si ai planuri mari pentru cele doua zile libere.

Rac

Vizita unor prieteni iti schimba programul pentru astazi. Nu te superi, ci din contra. Te vei bucura la maxim de clipele petrecute cu acestia.

Leu

Daca ai planificat o calatorie pentru aceasta perioada, aman-o. Astrele nu sunt favorabile in privinta deplasarilor. In schimb, poti sa dai o petrecere sau sa chemi amicii in vizita.

Fecioara

Oamenii din jurul tau au asteptari din ce in ce mai mari de la tine. Ceea ce o sa faci astazi o sa depaseasca cu mult ceea ce voiau ei sa realizezi.

Balanta

Semnezi un contract sau pui bazele unui proiect indraznet. Consideri ca trebuie sa sarbatoresti si vei iesi in oras cu cei dragi.

Scorpion

Se anunta o zi foarte obositoare atat la birou, cat si acasa. Ai lasat unele treburi neterminate si acum devin urgente. Seara o vei rezerva pentru a petrece putin timp cu tine insuti.

Sagetator

O persoana de sex opus iti face multe complimente. Daca nu vrei sa dai curs apropourilor sale, impune o limita, pentru ca omul respectiv sa nu inteleaga gresit raspunsul tau.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop 13 ianuarie, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic