Horoscop: 13 iulie 2011

Miercuri, 13 Iulie 2011, ora 07:35
2554 citiri
Horoscop: 13 iulie 2011
Foto: Ziare.com

Rac

Astazi o sa ai foarte mult de munca si vei fi nevoit sa ramai peste program, ceea ce va duce la unele discutii neplacute acasa. Incearca sa iti faci ordine in prioritati si sa iti setezi obiective clare.

Leu

Energia de care dispui astazi iti va fi de mare ajutor. Sarcinile de care trebuie sa te ocupi sunt solicitante si vei fi nevoit sa dai tot ce poti pentru ca totul sa mearga ca la carte. Nu te lasa descurajat de negativistii din jurul tau.

Fecioara

Problemele unor persoane dragi incep sa te afecteze si pe tine. La suprafata lucrurile in relatia ta stau bine, insa la o analiza mai atenta incepi sa iti pui cateva semne de intrebare. Nu te preocupa atat de mult de cei din jur, cat timp te simti implinit nu conteaza nivelul la care au ajuns altii.

Balanta

Ti se repartizeaza cateva activitati de care trebuia sa se ocupe un alt coleg si nu prea te bucura, insa vezi in asta oportunitatea de a demonstra ca poti mult mai mult decat se credea. O sa muncesti mult si o sa te dai peste cap pentru ca totul sa iasa excelent.

Scorpion

Pari coplesit de ceea ce se intampla in prezent in viata ta si unele chestii te iau prin surprindere lasandu-te fara cuvinte. Vei primi ajutorul unui amic foarte bun. Avantajul mare este ca o sa descoperi multe lucruri comune pe care le ai cu persoana respectiva si nu le cunosteai.

Sagetator

Trebuie sa te ocupi mai mult de casa si de viata personala pentru ca ai cam neglijat aceste aspecte in ultima vreme. Poate ar fi cazul sa iei o pauza de la job si sa te bucuri de caldura caminului conjugal.

Capricorn

Se iveste ocazia unui drum in afara orasului. Nu mai sta pe ganduri si accepta. Este ocazia perfecta pentru relaxarea de care ai mare nevoie.

Varsator

La slujba apar unele discutii in cadrul carora esti tentat sa ridici tonul si sa iti pui la punct interlocutorii. Nu o face pentru a nu infuria pe cineva cu o functie importanta.

Pesti

Uneori ai impresia ca viata ta este un joc de noroc. Partea buna este ca astazi totul se asaza in favoarea ta si o sa ai parte de reusite la care nici macar nu visai.

Berbec

Crezi ca cineva apropiat ti-a gresit si ca esti indreptatit sa te comporti si tu urat. Dupa ce o faci, realizezi ca nu acesta era scopul tau si ca mai bine lasai lucrurile asa cum erau.

Taur

Cateodata te ia gura pe dinainte si spui ceva fara sa gandesti. In aceasta perioada, esti vulnerabil, nervos si agitat risti, sa intri in dialoguri ce te pot costa pe viitor.

Gemeni

Mai multa atentie la sanatate, mai ales daca te pregatesti sa pleci in concediu. Oricat de mult te-ar tenta sa incerci sporturi noi sau sa gusti din bucate ce par scoase din reviste gastronomice, mai bine te-ai abtine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic iulie , #horoscop zilnic