Horoscop: 13 iunie 2012

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 07:13
3590 citiri
Horoscop: 13 iunie 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

Incepi ziua cu o mini sedinta. Credeai ca totul se va termina repede si ca o sa te poti intoarce la munca, insa nu te grabi pentru ca intrunirea se va prelungi si o sa primesti altceva de facut.

Rac

Te simti excelent. Ai multa energie si esti pus pe glume inca de la prima ora. Aceasta atitudine te va ajuta foarte mult in savarsirea sarcinilor mai grele.

Leu

Ai extrem de multa treaba, insa parca nu vrei sa te apuci. Nu uita ca daca incepi mai repede, termini in timp util ca sa ajungi unde trebuie.

Fecioara

Ca sa finalizezi totul o sa ai nevoie de ajutorul unui coleg. Nu te incanta ideea ca o sa ii ramai dator, insa nu prea ai ce face si trebuie sa te supui. Totusi, o sa gasesti tu o modalitate sa fii din nou la egalitate.

Balanta

Urmeaza sa faci ceva si primesti sfaturi din toate partile. Unele merita sa fie luate in seama, insa ai grija pe cine asculti. Nu imbratisa ideile tuturor pentru ca vei ajunge intr-o situatie fara iesire.

Scorpion

Ziua buna se cunoaste de dimineata. Asa va fi si in cazul tau. O sa ai parte de ceva bun inca de la prima ora, iar acesta va fi impulsul de care aveai nevoie pentru a face ceea ce aveai in plan.

Sagetator

Ai programate multe lucruri pentru astazi si adevarul este ca te-ai cam aglomerat. Va trebui sa te misti extraordinar de repede si sa nu stai deloc in pauze. Ia-ti gandul de la masa de pranz.

Capricorn

Detii o informatie care daca ar ajunge in mainile cui nu trebuie, ar fi o adevarata tragedie. Chiar daca simti nevoia sa imparti cu cineva ceea ce stii, mai bine nu o face.

Varsator

Invata sa taci atunci cand trebuie. Ai spus ceva intr-un moment nepotrivit si acum suporti consecintele. Nu este vorba despre ceva grav, dar data viitoare lucrurile se pot schimba.

Pesti

Te bucuri de o popularitate iesita din comun. Chiar si pe tine te ia prin surprindere ceea ce se intampla in jurul tau, insa te-ai putea obisnui cu asta. Totusi, nu te astepta sa dureze mai mult de cateva zile.

Berbec

Oamenii din jurul tau incep sa emita pretentii vizavi de ceva ce ar promis acum ceva timp. Este greseala ta ca ai uitat, insa nu vrei sa recunosti si incerci sa ii induci in eroare. Ai grija cu cine iti incerci norocul.

Taur

Simti ca zbori in libertate. Asta este senzatia ta astazi. Ai primit unda verde pentru a face ceva te iti place extrem de mult si acum simti cum prinzi aripi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic