Horoscop: 13 iunie 2013

Joi, 13 Iunie 2013, ora 07:05
2379 citiri
Horoscop: 13 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Esti instabil. Simti ca nu iti gasesti locul si nu te poti concentra la nimic. Te framanta un anumit lucru si ar fi cel mai bine sa discuti cu cineva drag.

Rac

Ai certitudinea ca drumul pe care ai luat-o este cel bun. Inainte de a semna un contract ce te-ar putea baga intr-un bucluc, asigura-te ca datele pe care le detii sunt cele corecte.

Leu

Esti ingandurat si nu ai chef de glumele celor din jur. Acestia ar trebui sa inteleaga ca esti ocupat si ca nu ai timp de nimic. Nu trebuie sa se supere nimeni.

Fecioara

Cineva incearca sa te intoarca impotriva unui prieten. Iti ofera date false, iar tu esti credul si ai incredere orbeste in acesta. O sa ai probleme.

Balanta

Diferentele de opinie te aduc in pragul unei crize de nervi. O persoana de la birou se contrazice cu tine pe seama unui subiect pe care il stapanesti foarte bine.

Scorpion

Te hotarasti ca este timpul sa ii acorzi o a doua sansa unui prieten care a comis o greseala fata de tine. Drept pentru care, diseara o sa iesi in oras.

Sagetator

Se apropie weekendul si tanjesti dupa cateva ore de odihna. Iti anunti de pe acum prietenii ca nu vrei sa primesti vizite.

Capricorn

Esti foarte obosit si nu ai chef sa faci ceea ce te-a rugat cineva de la locul de munca. Gasesti scuza perfect si pana la urma o sa iesi cu bine din tot.

Varsator

Nu esti de acord cu ceea ce se intampla la slujba. Considera ca ceea ce fac colegii nu te reprezinta si vrei sa te indepartezi.

Pesti

Din punct de vedere emotional nu esti intr-o forma buna. Ai nevoie de ceva mai mult calm in viata ta, pentru ca in ultima vreme a fost un haos total.

Berbec

O ruda iti aduce la cunostinta faptul ca in curand trebuie sa aiba loc o reuniune de familie. Pe de-o parte te bucuri, dar pe de alta nu ai chef sa te vezi cu toti.

Taur

Incerci sa scapi de o sarcina pe care doar tu o poti indeplini. Daca nu faci asta, o sa superi pe cineva drag. Mai bine o termini rapid si scapi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie 2013, #horoscop zilnic iunie , #horoscop zilnic