Horoscop: 13 iunie 2017

Marti, 13 Iunie 2017, ora 07:07
7238 citiri
Horoscop: 13 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Ziua va trece lin, fara prea mari provocari. Te vei intalni cu multa lume, vei purta fel de fel de discutii, pe diverse teme, avand diplomatia de a ocoli certurile si convorbirile pe un ton inalt.

Rac

Tinzi sa fii sensibil azi si sa reactionezi rapid, retragandu-te ori de cate ori esti atacat. Preferi compania celor din zodiile Gemeni, Balanta, Sagetator si Pesti. Daca esti dintre cei puternici si crezi ca poti face fata provocarilor, incearca! Astrele sunt de partea celor curajosi.

Leu

Nu treci prin cea mai buna perioada. Indiferent de cat de fioros esti ca Leu, ori vei fi pus in situatia de a te multumi cu o prada mica, ori va trebui sa lupti din rasputeri pentru un premiu mai mare.

Fecioara

Chiar daca preferi sa lucrezi singur, sa nu fii nevoit sa-ti aperi punctele de vedere si sa intri in polemici, va trebui sa faci asta azi. Nu bloca o conversatie din fasa; vei vedea ca eforturile tale nu sunt in zadar.

Balanta

O zicala spune ca orice problema poate fi o oportunitate. Depinde de tine cum transformi astfel de situatii. Chiar si daca alegi sa nu faci nimic, se va dovedi ca lucrurile iau, din fericire, o intorsatura benefica tie.

Scorpion

Mare grija cum raspunzi azi atacurilor verbale! Esti tentat sa abordezi impulsiv situatia, sa spui ce-ti trece prin cap, pe un ton deloc prietenos. O abordare mai calma, dupa ce ti-ai luat cateva minute de gandire, se va dovedi varianta corecta.

Sagetator

Ai renumele unei persoane bine informate si cu un bagaj consistent de experienta. Ti se cere azi sa impartasesti din experienta ta, sa scolesti pe cineva. Accepta invitatia, pentru ca nu vei regreta, dupa ce vei cunoaste persoana in cauza.

Capricorn

Esti o persoana careia nu-i place sa faca valuri, mai ales in prezenta sefilor sau a unor figuri importante. E cazul sa schimbi abordarea azi, pentru ca de data asta chiar nu ti-ar strica putina recunoastere.

Varsator

Tinzi sa vezi lucrurile in alb si negru si sa actionezi in consecinta. Azi poti fi prea dur si agresiv, iar argumentele tale sa treaca neauzite din cauza atitudinii. Risti sa pierzi din credibilitate.

Pesti

Azi intri in postura moderatorului. Vei fi pus intre doua persoane cu viziuni diferite si va trebui sa le ajuti sa se puna de acord. Esti cea mai buna persoana pentru aceasta misiune, iar la finalul zilei si tu te vei simti mandru de cum ai gestionat situatia.

Berbec

Te grabesti azi ca fata mare la maritat! Esti tentat sa te apuci de niste proiecte, sa incepi o revolutie, doar pentru a arata ca cei din jur nu au dreptate. Nu e complet gresit ce vrei sa faci, doar ca ar trebui sa-ti construiesti mai atent strategia.

Taur

Nu esti deloc sociabil azi si, mai mult ca de obicei, simti nevoia sa te izolezi. Tocmai de aceea, iesind din linistea ta, la un moment dat, tinzi sa reactionezi disproportionat la auzul unei vesti. Incearca sa privesti noutatile din mai multe unghiuri; s-ar putea ca vestile sa nu fie atat de proaste pe cat esti tentat sa crezi.

Citeste si Horoscopul lunii iunie si Horoscopul anului 2017

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 13 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic