Horoscop: 13 noiembrie 2017

Luni, 13 Noiembrie 2017, ora 07:15
7628 citiri
Horoscop: 13 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Esti neobisnuit de sociabil si cauti compania unor oameni care se simt la fel. Ii eviti si chiar ignori pe cei care nu simt ca tine. Vrei sa iti conectezi sufletul doar cu cei care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Sagetator

E posibil sa fii pus pe drumuri de ceva ce se intampla la locul de munca. Acest lucru poate fi si placut si productiv pentru tine. Primesti semne bune pe plan profesional si esti incantat.

Capricorn

Te bazezi pe experienta ta si faci ceva, dar va fi gresit. Acesta poate fi un moment in care o sa realizezi ceva ce ar fi trebuit sa se intample de mai multa vreme. Incepi sa vezi lucrurile mai clar.

Varsator

Porti o multime de discutii cu cei dragi si planuiti o reuniune de familie cat de curand. De unele rude iti este dor, insa pe altele ai vrea sa le eviti si in urmatorii ani. Trebuie sa faci un compromis pentru linistea ta din perioada care vine.

Pesti

Nu esti capabil sa iti transpui sentimentele prin cuvinte si e posibil sa intri intr-o incurcatura. Te folosesti de daruri sau gesturi marunte, dar nu este o solutie buna pe termen lung.

Berbec

Te impovarezi cu ceva ce nu tine neaparat de tine. Este bine ca incerci sa ajuti pe cineva, dar poate ar fi bine sa il lasi sa zboare si sa fie mai independent, sa inteleaga realitatea. Niste yoga sau pilates nu ti-ar strica.

Taur

Se anunta o zi buna pentru romantism si socializare, asa ca programeaza din timp ceva special cu partenerul de viata sau prietenii dragi. Te conectezi mult mai mult cu interiorul tau.

Gemeni

Te simti confuz din cauza sentimentelor. Nu poti sa comunici clar si asta o sa te epuizeze. Inainte sa ai pretentii de la altii sa fie mai clari, ar fi bine sa iti faci si tu ordine in ganduri.

Rac

Esti foarte sensibil si crezi ca cei dragi nu sunt atenti si nu iti inteleg nevoile. Te simti neinteles. Nu iti reprima sentimentele, ci ofera-ti timp pentru a intelege ce se intampla in interiorul tau.

Leu

O sa gasesti echilibrul perfect intre munca si viata sentimentala. Ai sansa de a face un mare salt creativ si sa iti lasi talentul sa straluceasca. Vei crea niste legaturi care se vor dovedi a fi foarte puternice. Bucura-te de viata sociala. Nu stii niciodata cu cine te poti intalni.

Fecioara

Ar fi bine sa fortezi o alta abordare a lucrurilor si sa te rupi putin de rutina, pentru a nu lasa monotonia sa isi faca loc in viata ta. Asculta-ti intuitia, chiar daca iti spune sa te urci in masina si sa mergi pana unde ti se termina combustibilul.

Balanta

Va fi o zi buna pentru socializare si pentru a cunoaste oameni. Inspre seara o sa simti nevoia sa te retragi din agitatie si sa stai putin singur. Ai cam uitat ceea ce te face fericit si trebuie sa iti reamintesti. Mergi fie in locuri noi, fie in locuri foarte dragi.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 13 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic