Horoscop: 13 octombrie 2015

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 06:55
3927 citiri
Horoscop: 13 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Este un moment bun pentru a experimenta ceva in plan personal. Cineva ti-a oferit ideea acum mai mult timp si de atunci tot vrei sa prinzi clipa potrivita.

Scorpion

Astrele sunt favorabile in aceste zile, mai ales in plan romantic. Partenerul de viata trece printr-o perioada foarte buna si acest lucru imbunatateste relatia.

Sagetator

Emotiile scad, dupa o perioada in care nu iti gaseai locul. Urmeaza cateva zile linistite, chiar exagerate si te temi sa nu fie linistea dinainte furtunii.

Capricorn

Ai reusit sa te mobilizezi, dar si sa te odihnesti si acum vezi lucrurile cu alti ochi. Situatia financiara nu este tocmai roz, dar pana la urma gasesti o solutie pentru a rezolva totul.

Varsator

Nimic din ceea ce se intampla astazi nu este pe placul tau. Consideri ca cineva are ceva personal cu tine si vrei sa clarifici totul inainte sa se ajunga la o situatie delicata si care nu iti face placere.

Pesti

Intri intr-o incurcatura la locul de munca si ai nevoie de ajutorul cuiva pentru ca acest lucru sa nu aiba urmari. Vei ramane dator omului respectiv.

Berbec

Ai facut o gafa si acum trebuie sa rezolvi situatia fara sa mai implici pe altcineva. Trebuie sa fii stapan pe tine si sa iti tii nervii in frau.

Taur

Te fascineaza ceva ce are legatura cu copilaria ta. Descoperi un detaliu care te face sa vrei sa analizezi in detaliu arborele genealogic.

Gemeni

Nu ai rabdare sa auzi tot ceea ce vrea cineva sa iti transmita si intelegi ceva gresit. Oamenii care iti spun ca te grabesti "precum fata mare la maritat" au dreptate.

Rac

Evita magazinele astazi, pentru ca situatia financiara nu este tocmai una buna. Nu te poti abtine sa nu cumperi ceva si o sa intri intr-o incurcatura.

Leu

Urmeaza-ti instinctul si nu da curs unei rugaminti venite din partea unei rude. Si tu ai avut nevoie de ajutor si omul respectiv s-a facut ca nu aude. In cateva zile o sa vezi ce bine ai facut.

Fecioara

Nu este o zi buna pentru a te ocupa de sarcini solicitante, ar fi bine sa iti oferi un ragaz dupa ce s-a intamplat in ultima vreme. Dormi sau pur si simplu stai in pat.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 13 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic