Horoscop: 13 septembrie 2017

Miercuri, 13 Septembrie 2017, ora 07:08
7723 citiri
Horoscop: 13 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

O sa vorbesti cu foarte multi prieteni astazi. Multi te vor suna, iar altii vor veni in vizita. Nu sarbatoresti ceva, ci pur si simplu ti-ai oferit timp pentru tine si pentru ei. Aveai nevoie de asa ceva.

Balanta

Toate aspectele importante ale vietii se sincronizeaza perfect. De la locul de munca, la ceea ce se intampla acasa sau in alte aspecte ale vietii, totul functioneaza bine.

Scorpion

O sa inveti ceva important pentru tine. Nu va fi ceva despre care vei dori sa vorbesti, dar in interiorul tau o sa stii ca ai primit o lectie esentiala pentru viitor.

Sagetator

Te simti putin neapreciat intr-un anumit domeniu si ai impresia ca esti invizibil. Nu este asa. Esti foarte pretuit, doar ca trebuie sa arati ca si simti nevoia sa ti se demonstreze asta.

Capricorn

Esti un om foarte practic. Cei din jurul tau apreciaza acest lucru la tine, dar uneori uiti sa dai importanta emotiilor. Arata-le celor dragi cat de mult iti pasa. Un simplu gest de recunostinta poate lumina ziua cuiva.

Varsator

Recent ai simtit nevoia sa renunti la ceva. Inainte sa iti pui ordine in viata, fa ceva inedit pentru tine. O excursie de ultim moment sau munca voluntara. Ca sa vezi cum te simti.

Pesti

Esti o persoana artistica si sensibila. Ai o inspiratie aparte in aceste zile si o sa creezi ceva important. Lasa-ti talentul sa fie cunoscut si de altii.

Berbec

Esti foarte conectat cu ceva ce tine de casa si experimentezi ceva ce are legatura cu copilaria ta. Te vei reapropia de o persoana cu care in ultima vreme ai cam pierdut legatura.

Taur

Este o zi perfecta pentru a-ti asculta gandurile. Analizeaza-ti fiecare idee si primele lucruri care iti vin in minte atunci cand te gandesti la ceva. In acest fel, iti vei oferi raspuns multor intrebari.

Gemeni

Ai adunat o multime de obiecte in casa si te apasa aglomeratia. Fa ordine si arunca sau doneaza tot ceea ce e in plus. Gandeste-te ce nu ai mai folosit in ultimul an si asa iti dai seama daca ai sau nu nevoie de acel lucru.

Rac

Te simti foarte legat de oamenii din jur si ai impresia ca nu poti sa stai fara ei. Dar acum o sa treci printr-o experienta care te va intari si te va face sa te simti tu.

Leu

Fereste-te sa spui ceva gresit. Esti adesea sigur de tine si de gandurile tale, dar trebuie sa te gandesti mai bine inainte sa zici ceva pentru a nu regreta mai tarziu.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 13 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop septembrie , #horoscop zilnic