Horoscop de weekend: 14-15 octombrie 2017

Duminica, 15 Octombrie 2017, ora 07:49
8966 citiri
Horoscop de weekend: 14-15 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

In prima parte a weekendului o sa fii ocupat cu treburile casnice, dar apoi o sa te relexezi. Atragi binele in viata ta, dar abia dupa ce inveti ca trebuie sa si oferi, nu numai sa astepti.

Scorpion

Iti doresti sa obtii ceva, dar o sa reusesti abia dupa ce aduni toata puterea interioara si o sa te mobilizezi. E important sa intelegi ceva ce tine de interiorul tau. O sa ajungi intr-un loc special.

Sagetator

Vorbesti limba iubirii. Dupa o perioada agitata in viata personala, acum te linistesti si te vei reapropia de cel drag. Ai invatat ca trebuie sa ii oferi mai mult.

Capricorn

Priveste cu mai multa incredere ceea ce ti se intampla in ultima vreme. Chiar daca intelegi mai greu, pana la urma o sa iti dai seama ca asa trebuia sa se intample.

Varsator

Trebuie sa imbunatatesti ceva in viata ta de acasa. O sa iti indrepti atentia catre mobila sau catre decoratiuni. Sa nu te mire daca nimic nu va mai arata ca inainte.

Pesti

Dispui de niste bani si iti permiti sa mergi la cumparaturi. Pe de alta parte, ai putea profita de acest lucru si sa faci o escapada intr-un loc special pentru tine si pentru prieteni.

Berbec

Vestile bune vin una dupa alta. Te suna oameni care se afla departe de tine pentru a te anunta de un eveniment care va avea loc peste ceva timp.

Taur

Chiar daca este weekend, primesti vesti bune legate de slujba, dar dupa ce clarifici acest aspect o sa te ocupi doar de cei dragi. Dupa multa vreme ai timp sa stai cu ei, investeste-l in activitati distractive.

Gemeni

Un apropiat are nevoie de ajutorul tau. Daca nu iti dai interesul acum, o sa regreti ca nu i-ai fost alaturi. Impreuna o sa aveti parte de momente care va apropie.

Rac

Primesti o veste buna inca de la primele ore ale weekendului si o sa te simti multumit in cele doua zile. O sa experimentezi momente unice, unele de care ar fi bine sa profiti, pentru ca nu se stie cand le mai intalnesti.

Leu

Trebuie sa imparti zambete peste tot in aceasta perioada si vei primi atentie din partea unor oameni straini. Ai multe pe cap, dar trebuie sa inveti cum sa eviti greseli vechi. Creeaza un dialog intre tine din prezent si cel din viitor. Cartile motivationale te-ar putea ajuta in aceasta perioada.

Fecioara

O sa fie un weekend in care o sa dai dovada de mai multa marinimie, asta inseamna ca cei din jur trebuie sa se astepte la fapte marete din partea ta.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop 14 octombrie, #horoscop 15 octombrie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic