Horoscop: 14-20 noiembrie

Duminica, 13 Noiembrie 2016, ora 20:54
7034 citiri
Horoscop: 14-20 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Reiei legatura cu niste persoane cu care nu ai vorbit de multa vreme. In privinta unora esti incantat, dar pe altii ai fi vrut sa ii lasi uitati. Nu lasa emotiile sa puna stapanire pe tine, ci gandeste-te foarte bine inainte de a lua o decizie, mai ales daca are legatura cu viitorul tau financiar. Nu ignora informatiile pe care le primesti miercuri sau joi.

Sagetator

Esti luat prin surprindere de o veste venita de la o persoana aflata in alta tara. Intri in criza de timp si o sa primesti ajutor din partea unui om nascut in zodiile gemeni, balanta sau varsator. Faci un mic profit si esti foarte incantat de ceea ce urmeaza.

Capricorn

Castigurile se vor inmulti. Persoanele apropiate va vor aduce multe bucurii, datorita unor vesti exceptionale. Ar fi o idee buna sa iti iei cateva zile libere pentru a rezolva ceva ce tine de familie sau locuinta.

Varsator

Va fi o saptamana foarte agitat atat acasa, cat si la birou. Pentru cei singuri, saptamana poate aduce surprize placute. Discutiile cu prietenii vor fi multe si diverse si iesirile in oras vor fi mai multe decat de obicei. In weekend, primesti un telefon care legatura cu viata profesionala.

Pesti

Ti-ai programat de mult timp cateva intalniri pentru aceasta perioada. Lasi grijile deoparte si profiti de aceste zile, pentru ca nu esti foarte aglomerat la birou. S-ar putea chiar sa pleci din oras intr-o mica excursie. Un barbat din familie are nevoie de sfaturile tale.

Berbec

In aceasta saptamana scapi de o mare grija care avea legatura cu viata sentimentala si te poti ocupa cum trebuie de o problema medicala, posibil sa incepi un tratament. In weekend vei lua parte la o petrecere organizata pentru un barbat. Ti se deschide apetitul pentru aventura si o sa pleci intr-o excursie neprogramata.

Taur

Obtii niste bani in urma semnarii unor documente. Aveai emotii legate de acest lucru, dar pana la urma lucrurile se asaza in favoarea ta. Incearca sa eviti situatiile stresante, adica sa stai departe de problemele de familie. Barbatii taur vor avea parte de surprize pe partea romantica sau la locul de munca.

Gemeni

Femeile din zodia gemeni acorda mai multa importanta educatiei, dar nu neaparat in ceea ce le priveste, ci cu referire la cineva din familie. Planifici o calatorie in perioada urmatoare si discuti cu prietenii care au mai fost in zona respectiva pentru a-ti oferi sfaturi despre ceea ce poti vizita.

Rac

Saptamana aceasta vine cu sperante mari pentru familia ta. Alaturi de cateva rude ai pus acum ceva timp bazele unei afaceri si acum incepeti sa culegeti roadele. Astepti cu nerabdare o aniversare pentru a petrece alaturi de prieteni. O sa fie o reuniune a grupului format in copilarie.

Leu

Faci echipa cu cineva mai in varsta si faceti planuri pentru a demara un proiect menit sa va imbunatateasca viata. Primesti mai multa atentie din partea partenerului de viata, ceea ce te face sa realizezi ca ai exagerat cand ai gandit ca iti ascunde ceva. Unii nativi in leu s-ar putea sa inceapa o noua relatie.

Fecioara

Te implici in discutii menite sa schimbe ceva in mediul in care lucrezi. Dai dovada de maturitate si responsabilitate si nu exagerezi cand vine vorba despre asumarea unor sarcini. Te ocupi cu mare atentie si de sarcini care tin de locuinta, pentru ca ai ignorat treburile casnice.

Balanta

Obtii o sursa de finantare la care nu te asteptai. In sinea ta, sperai la asa ceva, dar semnele nu erau unele care sa iti ofere indicii ca se va intampla. Miercuri sau joi primesti o veste excelenta de la o femeie.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Horoscop saptamanal noiembrie, #horoscop noiembrie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic