Horoscop: 14 august 2012

Marti, 14 August 2012, ora 09:36
2534 citiri
Horoscop: 14 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Te enervezi ingrozitor ca nu iti iese ceva asa cum sperai. Astrele sunt de partea ta si in cateva ore o sa pui totul la punct. Te vei uimi pe tine insuti cat esti de rapid.

Fecioara

Urmeaza un eveniment notabil. Poate fi chiar o sedinta la locul de munca. Indiferent despre ce este vorba, important este sa iti pastrezi calmul pentru ca o sa ai nevoie.

Balanta

Esti agitat pentru ca trebuie sa faci o tranzactie sau sa semnezi un act destul de insemnat. Nu poti sa iti stapanesti emotiile. Cere cuiva sa te insoteasca daca nu vrei sa fii singur in momentul culminant.

Scorpion

Ai nevoie de bani pentru a achizitiona ceva. Un apropiat te-a avertizat sa nu cheltuiesti pe orice pentru ca poti ajunge intr-un astfel de moment. Nu ai ascultat si esti nevoit sa te imprumuti.

Sagetator

Nu duci lipsa de energie, ci de idei pentru a o consuma. Dupa cateva ore la birou, o sa ti se dea ceva de facut. O sa te inveti minte sa nu mai spui altadata ca nu ai ce face pentru ca cine te aude se va ocupa personal sa schimbe asta.

Capricorn

Esti norocos. Se intampla ceva ce te va face chiar si pe tine sa crezi asta, desi cu greu crezi in asa ceva. O sa fii uimit si iti vei schimba parerea despre astre.

Varsator

Te-ai trezit linistit, insa in urmatoarele ore va fi foarte multa galagie in jurul tau. Simti ca iti explodeaza capul din cauza agitatiei. Esti o persoana calma, insa acum te enervezi.

Pesti

Rabdare. Acesta este cuvantul pentru tine astazi. Ziua o sa fie lipsita de actiune, insa seara va fi una memorabila. Daca te plictisesti la amiaza, stai sa apuna soarele si o fii uimit.

Berbec

Ai promis multor prieteni ca te intalnesti cu ei si acum realizezi ca ai facut-o fara te gandesti ca ai programat totul pentru aceeasi seara si, in mare parte, aceeasi ora. Nu poti sa ii "unesti" pentru ca fac parte din grupuri diferite. Ai o problema. Altadata sa nu te arunci in promisiuni fara sa cantaresti bine detaliile.

Taur

Ai aflat ceva si nu iti vine sa crezi ca este adevarat ceea ce intampla in jurul tau in timp ce tu esti concentrat asupra muncii. Esti hotarat ca pe viitor sa fii ceva mai legat de realitate.

Gemeni

Marte isi exercita puterea asupra ta si o sa simti asta inca de la primele ore ale zilei. O sa ai parte de o zi minunata. Atat la locul de munca, cat si acasa te asteapta doar vesti bune.

Rac

Atitudinea ta fata de cineva de la locul de munca ridica semne de intrebare. Toti banuiesc ca este vorba de sentimente, insa pana la urma ii lamuresti si vor intelege toti cum stau lucrurile in realitate.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic august , #horoscop zilnic