Horoscop: 14 august 2014

Joi, 14 August 2014, ora 07:00
3667 citiri
Horoscop: 14 august 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Colaborezi excelent cu oamenii din jurul tau si datorita atitudinii tale lucrurile vor evolua. Proiectul indragit va avea rezultatul dorit.

Fecioara

Soarele te ajuta sa te pui pe picioare. Nu ai dormit prea bine si abia te poti ridica din pat. Pana la urma reusesti sa faci tot ce iti propui.

Balanta

Oricat ai vrea sa te concentrezi la locul de munca gandul iti zboara la weekend. Asta si pentru ca ai o destinatie speciala.

Scorpion

Este o zi perfecta pentru a sta mai mult cu familia. Scapi in timp util de la birou si nimic nu iti mai capteaza atentia.

Sagetator

Consideri ca ai lucruri mai bune de facut decat sa participi la disputa dintre doi amici, asa ca astazi va fi o zi pe care o vei petrece doar tu cu tine. O sa iti faci ordine in ganduri.

Capricorn

Descoperi ceva ce o sa iti aduca linistea. Astrele lucreaza in favoarea ta si asta o sa observi inca de la primele ore ale zilei. La amiaza o sa fie cel mai bine.

Varsator

Intervin cateva schimbari in program si o sa ai mai multe de facut, dar gasesti un echilibru intre toate activitatile si o sa te simti foarte bine.

Pesti

Fii prudent si nu risca nimic astazi, deoarece conjuctura astrala te avantajeaza. Trebuie doar sa fii pe faza la momentul potrivit.

Berbec

Inveti ceva important astazi. Mercur te influenteaza, iar asta se vede in atitudinea ta. Socializezi foarte mult cu oameni pe care i-ai cunoscut de curand.

Taur

Fii mai atent la nevoile si cerintele partenerului, pentru ca trece printr-o perioada mai dificila si se simte ignorat. Arata-i ca se insala.

Gemeni

Va trebui sa muncesti din greu daca vrei ca ai parte de rezultatul dorit. Cu putina rabdare o sa ajungi sa sarbatoresti ceva.

Rac

Rogi pe cineva sa te ajute intr-o problema delicata. Nu ai nimerit tocmai persoana potrivita. Data viitoare intereseaza-te despre caracterul omului la care apelezi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 14 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic