Horoscop 14 februarie 2012

Marti, 14 Februarie 2012, ora 07:26
3087 citiri
Horoscop 14 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

Spre deosebire de inceputul saptamanii, astazi o sa ai parte de momente ceva mai bune. Totusi, nu exagera cu sinceritatea pentru ca in dorinta ta de a te apropia de cei din jur, risti sa fii considerat un om mult prea bagacios.

Pesti

Ai o idee despre ceea ce trebuie sa faci in continuare, insa nu esti sigur ca este drumul cel bun. Nu te grabi pentru ca orice pas conteaza. Consulta-te cu cei din jur ca sa fii sigur ca decizia este corecta.

Berbec

Ai parte de o cumpana astazi. Trebuie sa faci ceva ce nu te defineste si nu te simti confortabil. Nu ai cum sa scapi, asa ca fa tot posibilul sa se termine mai repede. Pe seara totul va fi diferit si o sa petreci cateva momente placute in compania celor dragi.

Taur

Ai parte de o zi foarte buna. Te simti linisit, iar asta se intampla datorita a ceva ce a avut loc in urma cu cateva zile. De luni de zile asteptai sa se intample asta.

Gemeni

Te ingrijoreaza ceva si nu vrei sa spui nimanui pentru a nu ii face si pe ceilalti sa aiba aceeasi stare ca tine. Totusi, daca vezi ca in cateva ore nu se intampla nimic care sa te linisteasca, ia atitudine si da cateva telefoane.

Rac

O zi mai buna in comparatie cu ultimele. Grijile dispar si poti rasufla usurat. Acum te poti concentra asupra urmatorului obiect care are legatura cu locul de munca.

Leu

Desi este marti, poti incerca sa dormi mai mult pentru ca in ultima vreme ai avut parte numai de activitati epuizante. Un mic concediu ar fi perfect.

Fecioara

Continui sirul evenimentelor solicitante si astepti cu nerabdare rezultatele. Avand in vedere ca acestea vor fi de fapt sume mari de bani este de inteles de ce esti cu sufletul la gura.

Balanta

Esti cu gandul in cu totul alta parte. Nimic si nimeni nu reuseste sa isi distraga atentia si te comporti ca un adolescent indragostit. Fii atent sa nu gresesti ceva la locul de munca.

Scorpion

Nu iti gasesti locul. Simti ca ceva nu este in regula si ai vrea sa pleci undeva pentru a rezolva aceasta problema.

Sagetator

Ai parte de o surpriza astazi. Poate fi ceva de la locul de munca. Fii cu o ochii in patru ca cei de la birou te pot lua prin surprindere.

Capricorn

Nu te grabi atunci cand vine vorba de semnarea unor acte. Citeste totul cu atentie inainte de a-ti asuma raspunderea. Daca nu esti sigur pe ceea ce scrie, consulta-te cu o persoana avizata.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic