Horoscop: 14 februarie 2013

Joi, 14 Februarie 2013, ora 07:43
3210 citiri
Horoscop: 14 februarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

Nativii implicati in relatii de foarte multi ani vor avea parte de o surpriza astazi. Partenerii lor muncesc mult pentru a-si asigura succesul. Daca nu ai pe nimeni special alaturi, nu este un moment bun pentru inceperea unei relatii.

Pesti

Daca ai avut probleme cu sanatatea, lucrurile incep sa se imbunatateasca. Astazi simti primele semne bune ale tratamentului. Continua la fel si o sa fie bine.

Berbec

Casa dragostei este puternic influentata de planeta iubirii, asa ca astazi o sa te simti precum un tanar indragostit. Totusi, nu exagera, pentru ca nu orice greseala ti se iarta pentru ca esti indragostit.

Taur

Stresul te poate aduce intr-un punct critic in care sa nu mai suporti niciun zgomot. Daca nu faci ceva inainte ca acesta sa te acapareze, o sa ai neplaceri la munca.

Gemeni

Pret de cateva ore ai impresia ca nimic nu iti iese cum trebuie si ca astrele sunt impotriva ta. Apoi se va intampla ceva ce te va face sa gandesti cu totul si cu totul diferit.

Rac

Nu ai rabdare cu nimeni si te enervezi cand sarcinile pe care le desfasori dureaza prea mult. Nu poti rezolva totul in cateva secunde. Invata sa fii mai rabdator.

Leu

Limitele nu sunt pentru tine. Atunci cand faci ceva, vrei sa fii lasat sa te desfasori in voie. In primele ore te va deranja cineva, insa pana la urma o sa reusesti sa faci totul cum vrei.

Fecioara

Nu este o idee buna sa pleci la drum astazi. Nu vei obtine ceea ce iti doresti si mai bine stai pe loc cateva zile. Lasa totul pentru saptamana viitoare.

Balanta

Joaca de-a soarecele si pisica cu cineva de la birou te-a adus la limita rabdarii. Nu mai vrei sa acorzi nicio sansa cuiva care nu stie sa aprecieze.

Scorpion

Nu este un moment bun pentru logodne sau altfel de evenimente. Lucrurile merg bine pe partea de relatii, insa nu trebuie facute schimbari majore.

Sagetator

Este multa zarva in cercul de prieteni pe motiv ca ati stabilit unde sa plecati in concediu, insa cineva s-a razgandit si a distrus planurile celorlalti. Acum trebuie sa reluati discutiile pentru a ajunge din nou la o destinatie agreata de toti.

Capricorn

Esti implicat in ceva ce presupune multa munca. Ai nevoie de mai mult timp liber, asa ca cel drag trebuie sa inteleaga ca in urmatoarele zile o sa fii cam ocupat.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic